CS Terra Kid Zalau s-a intors cu sase medalii de la Campionatul National

CS Terra Kid Zalau s-a intors cu sase medalii de la Campionatul National

Dupa locul trei ocupat la finalul lunii septembrie, la Cupa Romaniei de la Izvorani, sportivii de la CS Terra Kid Zalau au facut o figura frumoasa si la cea de-a XX-a editie a Campionatului National de karate traditional, rezervat copiilor si desfasurat la finalul saptamanii trecute, la Braila.

Au fost prezenti peste 250 de sportivi, cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani, de la 30 de cluburi din tara, printre acestia numarandu-se si sapte karateka de la Clubul Sportiv Terra Kid Zalau, pregatiti de Calin Marincas. Sportivii au concurat atat la kata, cat si la kumite.

Cei sapte sportivi de la CS Terra Kid Zalau sunt: Vlad Mercea, Solyom Szilard, George Gavrilut, Szeri Roberta, Pal Brigitta, Dan Poptelecan si Trifan George.

La kata echipe, formatia compusa din Vlad Mercea, George Gavrilut si Solyom Szilard a obtinut medalia de aur la kata, celelalte cinci medalii fiind obtinute de Szeri Robeta, Pal Brigitta si Dan Poptelecan.

Szeri Roberta a castigat medalia de aur la kata si medalia de bronz la kumite, in timp ce Pal Brigitta a fost medaliata cu aur la kumite si cu argint la kata. Dan Poptelecan a avut si el o comportare buna, intrand in posesia medaliei de bronz la kumite.

Si George Trifan a avut o comportare buna, insa a avut ghinionul de a fi descalificat dupa o lovitura puternica asupra adversarului. Daca nu era descalificat, cu siguranta ar fi castigat si el o medalie. Oricum, toti au avut evolutii bune si sunt multumit de rezultatele lor, a declarat antrenorul sectiei de karate de la CS Terra Kid, Calin Marincas.

Peste doua saptamani este programat in Israel Campionatul European de karate traditional, la care vor participa si trei sportivi de la clubul zalauan: Calin Marincas, Iulia Clitan si Marc Crecan.

In luna decembrie va avea loc o noua competitie importanta pentru sportivii zalauani, Campionatul Mondial din Belgrad.

Leave a Comment