Coordonatorul naţionalei Belgiei, transferat la Volei Municipal Zalău

La scurt timp de la desfăşurarea Adunării Generale a Acţionarilor de la CS Volei Municipal Zalău, ce a avut loc vineri dimineaţa şi în cadrul căreia, Vasile Coţa a fost numit preşedinte, s-a reuşit primul transfer pentru sezonul viitor. Vicecampioana România a ajuns la un acord cu Matthias Valkiers, coordonatorul echipei naţionale a Belgiei, conform informaţiilor furnizate de preşedintele Vasile Coţa.
În vârstă de 26 de ani şi cu o talie de 1,92 metri, Valkiers a evoluat doar pentru echipe din ţara natală. La 18 ani a făcut pasul spre seniori, prima echipă la care a evoluat fiind Euphony Asse-Lennik, formaţie pe care Remat Zalău a întâlnit-o în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2011 – 2012.
După două sezoane petrecute la formaţia din Lennik, Matthias Valkiers s-a transferat în 2012 la Noliko Maaseik, unde a activat până în 2014, când a plecat la Prefaxis Menen, tot o echipă din campionatul Belgiei. Toate cele trei formaţii la care a activat Valkiers sunt echipe de top în campionatul Belgiei.
Voleibalistul belgian va fi prezent la Zalău la începutul lunii august, când este programată reunirea lotului. Valkiers îl va înlocui pe postul de coordonator pe moldoveanul Marin Lescov. Al doilea post de ridicător la formaţia zălăuană va fi ocupat de Filip Constantin, jucătorul bucureştean evoluând şi în sezonul trecut la formaţia de la poalele Meseşului.
În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, au fost aprobate primele pentru câştigarea Cupei României, banii urmând să ajungă în aceste zile în conturile jucătorilor.
În cursul zilei de vineri au fost plătite şi ultimele datorii către bugetul statului, peste 100.000 de lei potrivit preşedintelui Vasile Coţa, pentru a se putea intra în posesia Certificatului de atestare fiscală.

Alte articole

5 Thoughts to “Coordonatorul naţionalei Belgiei, transferat la Volei Municipal Zalău”

 1. Anonim

  Felicitari presedintelui Cota pentru transfer

 2. Anonim

  felicitari cota!

 3. Anonim

  :))) LOL Cota la adus pe asta la echipa. A fost sa caute jucatori si a gasit in numai trei zile! Vai de mama voastra postaci de serviciu. Numai de pupat in fund sunteti capabili! Astept sa vad un referendum legat de dorinta salajenilor si zalauanilor de a aloca atata amar de bani asa zisului sport de performanta.

 4. hgvf

  si dl cota le da si restantele de bani la jucatori sau nu??????????

 5. gicuta

  s-au si gasit postaci rosi. Obiectivul lui Cota sunt Bani nu altceva

Leave a Comment