Consiliul Judeţean, alături de „fotbalul mic” din Sălaj

La fel ca multe alte competiţii din România, chiar şi cele destinate profesioniştilor, şi Liga a IV-a Sălaj a avut de suferit în sezonul trecut din cauza pandemiei de COVID-19. După un sezon cu foarte puţine meciuri, campionatul judeţean pare să revină la normalitate, iar la finalul acestei săptămâni se va da startul ediţiei 2021 – 2022.

După o pauză de 13 ani, Consiliul Judeţean Sălaj va finanţa, din nou, campionatul judeţean de fotbal, instituţia condusă de Dinu Iancu-Sălăjanu urmând să aloce 250.000 de lei pentru Liga a IV-a şi Liga a V-a, dar şi pentru campionatele de copii şi juniori. Din banii alocaţi, se vor achiziţiona echipamente de joc, echipamente pentru arbitri, se vor premia echipele la final de sezon şi vor fi achiziţionate mingi şi alte materiale sportive.

„Cred că era necesar să venim în sprijinul echipelor din campionatele judeţene, indiferent că vorbim despre seniori sau juniori. Prin proiectul pe care l-am depus la Consiliul Judeţean Sălaj, exact acest lucru dorim să-l facem, să venim în sprijinul echipelor din judeţ. Orice fotbalist care vrea să facă peformanţă, de la acest nivel începe şi cred că era nevoie de mai multă susţinere pentru aceste echipe. Mulţumesc atât domnului preşedinte, Dinu Iancu-Sălăjanu, câr şi celor doi vicepreşedinţi şi consilierilor judeţeni pentru aprobarea acestui proiect”, a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

Pe lângă campionatele Ligii a IV-a, Ligii a V-a, cele de copii şi juniori şi faza judeţeană a Cupei României, AJF Sălaj organizează în decursul anului „Cupa AJF”, „Cupa 1 Decembrie”, „Cupa Primăverii”, „Cupa Moş Crăciun” şi „Cupa 1 Iunie”

One Thought to “Consiliul Judeţean, alături de „fotbalul mic” din Sălaj”

  1. Jhon

    ati dat banii pe mana hotului??/multa cultura va mai trebuie !!! respectivu de la ajf Salaj are club privat banii aciolo o sa ajunga !!! nu – i mai ajunge nici la ala !!!!

Leave a Comment