Conducerea vicecampioanei poartă tratative cu doi coordonatori din Divizia A1

Marin Lescov şi-a încheiat contractul cu Volei Municipal Zalău, însă a declarat că-şi doreşte să continue colaborarea cu formaţia vicecampioană. Oficialii clubului zălăuan poartă, însă, tratative cu alţi doi coordonatori, având în vedere că Andrei Georgescu, un alt voleibalist care a evoluat pe acest post în sezonul trecut, a semnat zilele trecute cu SCM Universitatea Craiova.

Volei Municipal Zalău s-a înscris în această lună în Cupa CEV, a doua competiţie europeană ca valoare, iar conducerea clubul vrea să alcătuiască un lot competitiv pentru sezonul următor atât pentru întrecerile interne, cât şi pentru cele din cuple europene. Primele două achiziţii sunt centrul Răzvan Mihalcea şi brazilianul Leonardo Dal Bosco, voleibalişti care au evoluat şi în sezonul trecut la formaţia zălăuană. Variantele pentru postul de universal sunt Gabriel Cherbeleaţă, aflat însă la final de contract cu Volei Municipal şi Ciprian Matei, cu care conducerea poartă tratative avansate.
Unul dintre cele mai importante posturi rămâne, însă, cel de coordonator, pe care în sezonul trecut au evoluat Marin Lescov şi Andrei Georgescu. Ambii şi-au încheiat contractul cu echipa zălăuană, iar Georgescu a şi semnat zilele trecute un contract cu SCM Universitatea Craiova. Lescov a afirmat la finalul sezonului că şi-ar dori să rămână la echipa vicecampioană, însă cei din conducere caută şi alte variante pentru acest post. Conducerea negociază în aceste zile cu bulgarul Andrey Zhekov, voleibalist ce a evoluat în sezonul trecut la campioana Tomis Constanţa. „Lescov este un jucător experimentat, dar noi ne dorim un voleibalist mai valoros în sezonul viitor”, a afirmat preşedintele Radu Nistorescu.
Al doilea coordonator pe care şi-l doreşte vicecampioana este internaţionalul de juniori, Andrei Constantin Filip. Născut în 23 octombrie 1997, Filip evoluează la Steaua Bucureşti, însă nu ar spune „NU” unei oferte avantajoase venite din partea clubului zălăuan.
La final de contract cu clubul zălăuan au fost şi zălăuanii Rareş Bălean şi Claudiu Iov, voleibalişti ce şi-au încheiat perioada de juniorat în această vară. Ambii au ajuns la o înţelegere cu Volei Municipal, cu care au semnat un contract valabil pe o perioadă de patru ani.

Leave a Comment