Conducerea FC Zalau, nemultumita de antrenorii grupelor de copii si juniori

Conducerea FC Zalau, nemultumita de antrenorii grupelor de copii si junioriDupa ce la finalul saptamanii trecute i-au impus antrenorului Marius Pasca sa evolueze in ultimele patru etape doar cu jucatorii tineri, persoanele din conducerea FC Zalau vor avea in aceasta saptamana o discutie si cu tehnicienii grupelor de copii si juniori

Nemultumita de rezultatele din acest an inregistrate la grupele de copii si juniori, conducerea FC Zalau va avea in aceasta saptamana o discutie cu antrenorii de la Centrul de Copii si Juniori. Incepand de saptamana viitoare (n.r. in aceasta saptamana) vom lua masuri drastice si la Centrul de Copii si Juniori. Consideram ca, avand sapte antrenori angajati la grupele de copii si juniori, rezultatele sunt sub asteptarile noastre, a declarat vicepresedintele FC Zalau, Nicolae Vancea. Nu tocmai de aceeasi parere a fost si presedintele Ioan Morar, care considera ca rezultatele inregistrate la grupele de juniori republicani A si B sunt destul de bune, avand in vedere valoarea catorva dintre adversare. Ne putem si lauda daca privim locurile pe care le ocupa cele doua grupe de juniori republicani. Suntem in primele cinci echipe la ambele categorii, ceea ce este un lucru mare, avand in vedere numele unor adversare. In rest, ceilalti antrenori trebuie sa lucreze mai mult. Trebuie mai multa seriozitate din partea unora, fiindca unii isi vad de treaba, altii mai putin. Suntem un club mare, cu 160 de copii, plus echipa de seniori. Cred ca, din judet, suntem cel mai mare club de fotbal, a fost de parere pesedintele clubului zalauan.

Nicolae Vancea, vicepresedinte FC Zalau: Marius trebuia sa ne propuna aceasta schimbare in lot

Nicolae Vancea a fost de parere, la conferinta de presa organizata vineri, la sediul clubului, ca propunerea de intinerire a lotului trebuia sa vina din partea antrenorului Marius Pasca, nu din partea conducerii. Dupa opinia mea, Marius trebuia sa vina cu aceasta propunere de intinerire a lotului. El trebuia sa stie ce inseamna un meci trucat si trebuia sa faca anumite schimbari la pauza sau chiar mai repede, nu tot timpul in ultimele 15 minute. Marius ne-a spus ca a dat sansa tuturor sa joace, insa nu stiu ce sansa ii poti da unui jucator pe care il bagi in teren 10 – 15 minute si folosesti aceeasi formula de joc un campionat intreg. Vicepresedintele clubului zalauan a mai precizat ca nu ar fi nici o tragedie daca vreunul dintre cei cinci jucatori exclusi din lotul de baza ar parasi clubul in perioada urmatoare. Nu ar fi nici o problema. O sa respectam optiunea fiecaruia. Clubul nu sta intr-un jucator sau doi. Nimeni nu este de neinlocuit la acest club. S-ar putea sa nu castigam nici un meci din etapele care au mai ramas, insa am facut acest lucru din dorinta de a intineri lotul, si chiar le cerem spectatorilor care vor fi prezenti la meci sa inteleaga acest lucru.

Leave a Comment