Competiţii sportive de Zilele Zalăului

La fel ca în anii anteriori, vor fi organizate competiţii sportive şi la ediţia din acest an a „Zilelor Zalăului”. La finalul săptămânii trecute a şi avut loc primul concurs, „Cupa Municipiului Zalău” la tenis de câmp, eveniment la care au fost prezenţi sportivi din Zalău, dar şi din afara judeţului.
Turneul de minifotbal este programat astăzi, la Baza Sportivă „Onix”, iar joi va avea loc un turneu de volei la sala de sport a Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”. Nu va lipsi nici competiţia de street-ball, care va avea loc în acest an vineri, pe terenul de sport de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Şincai” Zalău, în organizarea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj.
Tot vineri va avea loc o gală internaţională de box, o competiţie de lupte libere şi una de tenis de masă, toate trei competiţiile urmând să aibă loc în incinta Stadionului Municipal.
Sâmbătă, 1 august, va avea loc un turneu de handbal rezervat junioarelor I, II şi III, în organizarea Clubului Sportiv Şcolar Zalău, toate meciurile urmând să aibă loc în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.
Vineri şi sâmbătă se va organiza şi un turneu de beach-volei, în Parcul Central, iar de vineri până duminică va avea loc şi un turneu de tenis de câmp pentru veterani.
Va fi organizat în acest an şi un concurs de ciclism, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă.

Leave a Comment