Champions League: TOATE detaliile pe care TREBUIE sa le stii despre aceasta competitie!

In competitia in care sunt inscrise cele mai bune echipe din Europa urmeaza meciuri extrem de spectaculoase. De aceea, pentru iubitorii de fotbal, nimic nu este mai placut decat sa se relaxeze urmarind echipele preferate facand spectacol pe teren. Bineinteles, marii pasionati urmaresc si oferte ale caselor de pariuri pentru a reusi sa isi creasca adrenalina si sa urmareasca cu sufletul la gura la toate fazele meciurilor.

Daca si tu vrei sa afli toate detaliile despre Champions League, cea mai importanta competitie din Europa, atunci vei gasi acest articol informativ extrem de util!

Iata ce trebuie sa stii despre Liga Campionilor:

  1. Favoritele pentru castigarea Champions League

Fara indoiala, Real Madrid ramane favorita castigarii titlului si in stagiunea 2018-2019. In ciuda faptului ca s-a despartit de cel mai mare star al sau, Cristiano Ronaldo, echipa este una solida si tinteste catre al patrulea titlu la rand. Sigur ca alaturi de echipa din Spania mai sunt si alte candidate cu pretentii, si anume Manchester City, Barcelona si Paris Saint-Germain. Cu toate acestea, Liverpool si AS Roma au demonstrat anul trecut ca si echipele care nu sunt considerate favorite de la inceputuri pot produce mari surprize. Astfel, daca vrei sa pariezi, cauta cotele cele mai bune si nu ezita sa pariezi pe surprize! De altfel, intereseaza-te si despre pariurile de la Efbet, intrucat s-ar putea sa descoperi o multime de avantaje.

  1. Echipele deja calificate

Echipele deja calificate in aceasta competitie sunt: din campionatul spaniol cele mai multe, mai exact Barcelona, Atlético Madrid, Real Madrid, Valencia, din Germania: Bayern München, Schalke, Hoffenheim, Borussia Dortmund, din Italia: Juventus, Napoli, Roma, Internazionale Milano din Anglia: Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Liverpool, din Franta: Paris Saint-Germain, Monaco, Lyon, iar din campionatul rusesc: Lokomotiv Moskva, CSKA Moskva. Nu in cele din urma, s-au calificat direct si cate o echipa din Portugalia (Porto),Ucraina (Shakhtar Donetsk), Belgia (Club Brugge), Turcia (Galatasaray) si Cehia (Viktoria Plzeň). 17 dintre cele 24 echipe enumerate au fost prezente si in competitia desfasurata in 2017-2018, in grupe!

  1. Meciurile in desfasurare

Play-off-ul competitiei este deja in desfasurare, iar Paok Salonic, echipa antrenorului roman Razvan Lucescu se dueleaza cu Benfica. Bielorusii BATE Borisov o intalnesc pe campioana Olandei, PSV Eindhoven. Sarbii de la  Steaua Rosie Belgrad joaca conta austriecilor de la Salzburg. O alta echipa olandeza, Ajax are meciuri dificile cu Dinamo Kiev. MOL Vidi, echipa din Ungaria o intalneste pe AEK Atena, iar Young Boys (Elvetia) o intalneste pe Dinamo Zagreb. Returul acestor meciuri se desfasoara pe 28 si 29 august, urmand ca echipele castigatoare in urma dublelor sa se califice in grupele Ligii Campionilor.

Asadar, daca nu stiai toate detaliile despre Liga Campionilor, acum sigur le stii si poti urmari meciurile in desfasurare pentru a-ti sustine favoritii si, de ce nu, pentru a paria pe ele!

 

Leave a Comment