O nouă sesiune de admitere pentru şcolile de agenţi şi subofiţeri

Ministerul Afacerilor Interne anunță că următoarea sesiune de admitere pentru şcolile de agenţi sau subofiţeri ale MAI va avea loc în perioada 10 – 21 ianuarie 2019.
Potrivit MAI, înscrierile se pot face până la data de 23 noiembrie 2018, la sediul structurilor de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului pe raza căruia îşi are domiciliul candidatul.
Pentru sesiunea de admitere care va avea loc în perioada 10 – 21 ianuarie 2019 sunt disponibile peste 2.800 de locuri, dintre care 1.600 sunt distribuite Poliţiei Române, 700, Jandarmeriei, 300, Pompierilor şi 280, Poliţiei de Frontieră.

Începând de anul acesta, proba de evaluare a performanţei fizice constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ prevăzut cu 11 obstacole. MAI reaminteşte că nu mai este prevăzută limită de înălţime şi că la specializările Poliţie şi Frontieră nu mai este prevăzută limită maximă de vârstă. În schimb, pentru personalul militar, vârsta maximă este de 27 de ani. De asemenea, pentru Poliţie, Frontieră şi Jandarmerie candidaţii nu trebuie să aibă semne particulare sau tatuaje care nu se acoperă de vestimentaţie în ţinuta de vară. Prevederea nu este valabilă pentru pompieri.
În plus, media generală la purtare din timpul liceului –trebuie să fie minim 9,00.

One Thought to “O nouă sesiune de admitere pentru şcolile de agenţi şi subofiţeri”

  1. Anonim

    Se fac recrutari non stop in politie si jandarmerie.Ca sa traga cu pesedeu

Leave a Comment