Căpitanul Zalăului va evolua în sezonul viitor la Craiova

Zvonurile potrivit cărora HC Zalău se va despărţi la finalul acestui sezon de căpitanul Georgiana Ciuciulete au fost confirmate ieri de managerul Gheorghe Tadici, tehnicianul zălăuan mulţumindu-i handbalistei pentru evoluţia avută în decursul celor nouă ani în care a reprezentat culorile clubului zălăuan.
„Din păcate pentru noi, Georgiana Ciuciulete vrea să fie mai aproape de casă, după nouă ani în care a evoluat la Zalău. Are un copil şi vrea să fie mai aproape de familie, pentru a o sprijini în îngrijirea copilului. Vreau să-i mulţumesc pentru ce a făcut în cei nouă ani la Zalău. Este un exemplu de sportivă adevărată. Într-un sezon întreg, atât la antrenamente, cât şi la meciuri nu îţi dă ocazia să-i faci mai mult de trei, patru observaţii, spre deosebire de altele, cărora trebuie să le faci observaţii la două, trei zile. Este un model de jucătoare, dar şi o familistă convinsă, tocmai din acest motiv vrea să fie mai aproape de familia ei, ea fiind din Băileşti. Ciuciulete ne-a ajutat mult în cei nouă ani, a contribuit mult la ascensiunea echipei. Pe această cale, îi invit la meciul de marţi pe toţi cei care iubesc handbalul să-i ofere o floare sau măcar să o aplaude la finalul jocului pentru evoluţia pe care a avut-o de-a lungul anilor la acest club”, a declarat Gheorghe Tadici.
Chiar dacă Georgiana Ciuciulete nu a dorit să comenteze acest subiect, Gheorghe Tadici ne-a dezvăluit că handbalista va evolua în sezonul viitor la formaţia din Craiova, iar surse din anturajul clubului oltean ne-au confirmat că există discuţii avansate între club şi căpitanul echipei zălăuane.
Georgiana Ciuciulete s-a transferat la HC Zalău în 2006, de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, iar cu formaţia zălăuană a obţinut o medalie de bronz în Liga Naţională, jucând, totodată, o finală şi o semifinală în Cupa EHF.

2 Thoughts to “Căpitanul Zalăului va evolua în sezonul viitor la Craiova”

  1. x-ulescu selectioneru'

    a juca tadici cu nevasta-sa si pruncii lui batausi-prost-crescuti

  2. dan

    Esti mai mult decat penibil cel cu postarea de mai sus

Leave a Comment