HC Zalău încheie sezonul pe teren propriu

Marţi, ora 16:30, Sala Sporturilor
HC Zalău – CSM Ploieşti

HC Zalău poate încheia actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin marţi după-amiaza dacă va reuşi să câştige duelul de pe teren propriu cu CSM Ploieşti. Formaţia condusă de Gheorghe Tadici a câştigat primul duel din cadrul fazei a treia a play-off-ului, învingând joi cu scorul de 30 – 26 CSM Ploieşti, la capătul unui meci în care zălăuancele au avut o revenire spectaculoasă în ultimul sfert de oră.
„Am văzut că s-au făcut anumite comentarii despre faptul că nu ne-am fi dorit să câştigăm meciul doi cu Brăila, ceea ce este o prostie din partea celor care fac astfel de afirmaţii. Ne-am fi dorit să câştigăm jocul cu Brăila, la fel cum ne dorim să câştigăm şi meciul de mâine (astăzi, n.r.) cu Ploieştiul. Dacă vom obţine locul şapte şi sper să-l obţinem, este un loc bun. Pentru mine este elocvent locul şase, pe care ne-am clasat la finalul sezonului regulat, rezultanta unei munci de 26 de etape. În play-off, după cum aţi observat şi la masculin, locul opt a eliminat locul întâi, iar în două meciuri, dacă mai ai şi jucătoare accidentate, ţi se duce toată munca depusă într-un sezon. În spatele nostru în clasament şi în play-out joacă echipe cu buget dublu faţă de al nostru, cu jucătoare valoroase, foste sau actuale componente ale echipei naţionale, iar în aceste condiţii, trebuie să fim mulţumiţi”, a afirmat Gheorghe Tadici.
Finala Ligii Naţionale de handbal feminin se dispută între CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, iar primul duel a fost câştigat de formaţia din Capitală cu scorul de 23 – 22. Al doilea meci este programat marţi după-amiaza, de la ora 18:30. Pentru locurile trei – patru se duelează ASC Corona Braşov şi HCM Roman, formaţia de la poalele Tâmpei câştigând primul duel 24 – 22. Al doilea meci dintre cele două echipe este programat marţi, de la ora 18:30.
Dunărea Brăila a câştigat cu 32 – 29 primul duel cu SCM Craiova, pentru stabilirea locurilor cinci-şase, iar partida cu numărul doi este programată marţi, la ora 18.
Meciul dintre HC Zalău şi CSM Ploieşti va avea loc la ora 16:30 şi va fi oficiat de cuplul din Buzău format din Ionuţ Velişca şi Cristinel Vlad.

Leave a Comment