Calificarea poate veni din Oltenia

Volei Municipal Zalău va susţine luni şi marţi duelurile trei şi patru din semifinala cu Universitatea Craiova, ambele meciuri urmând să aibă lor pe terenul formaţiei oltene

Adversare pentru al treilea an consecutiv în semifinalele campionatului Diviziei A1, Volei Municipal Zalău şi Universitatea Craiova au susţinut primele două jocuri la Zalău, ambele partide fiind câştigate de echipa zălăuană. Meciul cu numărul unu s-a disputat duminică seara, iar vicecampioana s-a impus în cinci seturi, chiar dacă în actul cu numărul cinci nu a mai putut dispune de brazilianul Leonardo Dal Bosco.
Al doilea joc a fost câştigat în patru seturi de echipa zălăuană, iar libero-ul Adrian Feher consideră că pentru a încheia conturile încă de la Craiova, vicecampioana trebuie să aibă un joc mai pragmatic.
„Valoarea dintre cele două echipe este echilibrată, cu un plus pentru Volei Municipal Zalău. Trebuie să jucăm la Craiova mai bine decât am făcut-o în cele două meciuri de la Zalău, să abordăm meciuri cu mai multă răutate şi ambiţie. Sunt convins că dacă vom juca la capacitate maximă, vom obţine ceea ce ne dorim şi vom câştiga un meci la Craiova”, a afirmat Adrian Feher.
Liber-oul vicecampioanei a mai precizat că pentru Volei Municipal Zalău obiectivul din acest an va fi îndeplinit dacă se va califica în finală. „Având în vedere lotul pe care-l are la dispoziţie Tomis Constanţa, unul extrem de valoros, putem spune că jucarea finalei este un obiectiv îndeplinit pentru noi. În sport, însă, niciodată nu se ştie ce se poate întrâmpla într-un meci. Vreau doar să menţionez că Tomis Constanţa a făcut în acest an o echipă nu pentru campionatul românesc, ci pentru Liga Campionilor. Când ajungi să câştigi o grupă în Liga Campionilor cu echipe din Italia, Belgia şi Elveţia, nu cred că mai trebuie să îţi pui problema câştigării campionatului în România”, consideră Feher.
Şi universalul Craiovei, Laurenţiu Lică, este de părere că Zalăul are prima şansă în acest moment la calificarea în finală, chiar dacă i-ar place să revină la Zalău pentru disputa decisivă. Dacă vom reuşi acest lucru, sunt convins că acel meci va fi unul extrem de interesant. Depinde doar de noi acest lucru. Va trebui să ne luăm mai multe informaţii despre echipa Zalăului, deoarece ne-a surprins puţin la partea de combinaţii. Zalăul este favorită în acest moment. Au terminat şi sezonul regulat cu un avans confortabil faţă de noi şi au trecut destul de uşor de majoritatea adversarilor din campionat”, a afirmat voleibalistul formaţiei oltene.
„Mie îmi place foarte mult la Zalău, chiar stăm într-o locaţie frumoasă şi îmi doresc să revenim aici pentru meciul cinci al semifinalei”
A treia partidă dintre Craiova şi Zalău este programată luni, de la ora 19:15, pe terenul oltenilor, iar meciul cu numărul patru, dacă va fi cazul, se va juca în acelaşi loc şi de la aceeaşi oră.

Alte articole

One Thought to “Calificarea poate veni din Oltenia”

  1. eliza

    Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email elizalungu2009@yahoo.com

Leave a Comment