Au ajuns cu mașina POLIȚIEI în stâlp

Un jandarm zălăuan a fost rănit ușor sâmbătă seara  în urma unui accident, în timp ce se afla într-un autoturism aparținând Poliției Municipiului Zalău, împreună cu un polițist de la Serviciul de Ordine Publică, conducător al autoturismului Poliției. Aceștia se aflau în misiune de patrulare, deplasându-se pe strada Gheorghe Doja din municipiul Zalău, înspre centrul municipiului. Autoturismul a fost acroșat de un altul, condus de un șofer pe sensul opus de circulație, care intenționa să parcheze pe unul din locurile de parcare de pe marginea carosabilului. În urma coliziunii, autoturismul Poliției a fost proiectat într-un stâlp de pe marginea șoselei. Polițiștii se aflau în misiune iar autoturismul avea semnalele luminoase pornite.  Cauzele accidentului au fost, se pare, neadaptarea la condițiile de trafic pe fondul unui carosabil umed și neatenția. Urmează să se stabilească din vina cui a avut loc acest accident. Nicio altă persoană nu a fost rănită, jandarmul a suferit răni ușoare și a fost transportat la UPU Zalău pentru îngrijiri medicale. Toate persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul alcooltest și s-a constatat că niciunul dintre cei implicați nu consumaseră băuturi alcoolice.

Alte articole

4 Thoughts to “Au ajuns cu mașina POLIȚIEI în stâlp”

 1. nae ledra

  Norocul autorului acestui accident este ca are profesia de politist !

 2. pt nae

  Nae uite un scenariu.Soția ta este jefuită.Cineva sună la 112 anunța jaful spunând ca acesta este in desfașurare.O ma§ina de poliție porneste spre locul indicat cu girofarurile și semnalele luminoase pornite.Normal pt a ajunge la o intervenție viteza de deplasare este peste cea legala.Un sofer neatent loveste masina poliției §i aceasta este proiectată intr-un stâlp.Echipajul care trebuia sa îți ajute soția eeste scos din joc.Soția ta este jefuita.Norocul ei este că agresorul nu a fost foarte violent.Norocul poliistului că in urma accidentului nu a murit nimeni.Norocul agresorului că a scapat.Ghinionul societătii ca mai exista cetâeni care gandesc ca tine.

 3. Aurel

  Vă puteţi depăşi frica de eşec, mergând cu încredere în direcţia visurilor voastre şi acţionând ca şi cum ar fi imposibil să eşuaţi. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mag_instal@yahoo.com

 4. vot

  care sunt atributiile celor de la ORDINE PUBLICA? se suprapun cu cele de la Politia locala? sau si-au delegat si ei sarcinele catre Politia locala, asemenea celor de la circulatie, care au „scapat” de rusinea de a mai da amenzi pentru parcari neregulamentare.

Leave a Comment