FC Zalău a bifat a 11-a victorie a sezonului

În ciuda faptului că antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros nu au putut dispune de doi dintre titularii cu care a început partida cu FCM Baia Mare din etapa trecută, FC Zalău a reuşit să se impună cu scorul de 2 – 0 pe terenul echipei CS Sânmartin. Ambele goluri care le-au adus zălăuanilor a 11-a victorie din acest sezon au fost marcate în prima parte. Nigerianul Benjamin Kuku a fost cel care a deschis scorul, după 11 minute de joc, reluând balonul cu capul în plasă după o lovitură de colţ executată de Roghină.
Doar 12 minute au trecut până când FC Zalău a reuşit să-şi majoreze avantajul. Golul a venit tot dintr-o lovitură de la colţul terenului, însă, în postura de servant a fost Raul Stanciu, iar în cea de marcator, Iulian Petrache.
Formaţia de la poalele Meseşului putea intra la vestirare după primele 45 de minute cu un avans chiar de trei goluri, însă atacantul Cristian Tăbârţă a ratat în minutul 37 o ocazie imensă, singur cu portarul advers.
După doar trei minute de la reluare, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după ce Dan Chira a primit al doilea cartonaş galben şi pe cel roşu. Şi FC Zalău a rămas în zece oameni în minutul 65, Daniel Supuran fiind eliminat după un fault aspura unui jucător advers.
Cu opt minute înainte de finalul timpului regulamentar, CS Sânmartin putea înscrie golul de onoare prin Popescu, dar a jucătorul bihorenilor a trimis balonul pe lângă poartă după ce a scăpat singur cu portarul Băican.
„Am dominat jocul din minutul unu până în minutul 90, meciul a fost la discreţia noastră. Am marcat repede ambele goluri şi ne-am făcut meciul uşor încă din prima repriză. CS Oşorhei nu este o echipă foarte valoroasă, iar dacă am fi dispus şi pe cei doi titulari, scorul ar fi fost mai mare”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
În urma acestei victorii, FC Zalău a acumulat 36 de puncte, menţinându-se pe poziţia secundă în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal, la egalitate de puncte cu liderul FCM Baia Mare.
CS Sânmartin: Sergiu Ghilea – Sebastian Matei, Bogdan Mintaş, Dan Chira, Marian Arsene, Novak Lorand (min. 56, Cristian Copil), Bogdan George, Andrei Grosu, Ionuţ Pantea (min. 66, Adrian Boitoş), Cristian Jurcă (min. 46, Sebastian Zadori), Gheorghe Popescu. Antrenor: Florin Fărcaş.
FC Zalău: Claudiu Băican – Adrian Sabău, Iulian Petrache, Kinczel Ervin, Alin Mutu, Ibrahim Jamilu, Raul Stanciu, Bogdan Roghină (min. 85, Alexandru Pop), Benjamin Kuku, Daniel Supuran, Cristian Tăbârţă. Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros
Rezultatele complete din etapa a 17-a: Arieşul Turda – Sănătatea Cluj 2 – 1, CS Sânmartin – FC Zalău 0 – 2, FCM Baia Mare – CS Oşorhei 4 – 0, CS Iernut – Metalurgistul Cugir 1 – 2, Unirea Jucu – Avântul Reghin 0 – 3, Industria Galda – Unirea Dej 3 – 0, Sighetu Marmaţiei – Gloria Progresul Bistriţa 0 – 0.

Alte articole

2 Thoughts to “FC Zalău a bifat a 11-a victorie a sezonului”

  1. […] În ciuda faptului că antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros nu au putut dispune de doi dintre titularii cu care a început partida cu FCM Baia Mare din etapa trecută, FC Zalău a reuşit să se impună cu scorul de 2 – 0 pe terenul echipei CS Sânmartin. Ambele goluri care le-au adus zălăuanilor a 11-a victorie din acest sezon au fost marcate în prima parte. Nigerianul Benjamin Kuku a fost cel care a deschis scorul, după 11 minute de joc, reluând balonul cu capul în plasă după o lovitură de colţ executată de Roghină. Doar 12 minute au trecut până …read more […]

  2. eliza

    Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email elizalungu2009@yahoo.com

Leave a Comment