Arcada Galaţi a solicitat amânarea meciului cu SCM Zalău

Programat sâmbătă, 13 ianuarie, meciul dintre SCM Zalău şi Arcada Galaţi, ce urma să se desfăşoare în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” a fost amânat la solicitarea formaţiei gălăţene. Gruparea de pe malul Dunării urmează să susţină marţi, 16 ianuarie, un nou meci în Liga Campionilor, pe terenul echipei VK Lvi Praga, astfel că, pentru a pregăti cât mai bine duelul din capitala Cehiei, a solicitat amânarea duelului cu formaţia zălăuană.

„La rugămintea clubului Arcada Galați, am acceptat amânarea partidei de sâmbătă, pentru a da timp echipei campioane a României să pregătească meciul decisiv din Liga Campionilor, de marți, 16 ianuarie, de la Praga”, a declarat managerul secției de volei, Adrian Feher. Partida a fost reprogramată pentru luna martie.

Având în vedere amânarea partidei cu Arcada, SCM Zalău va susţine primul meci oficial din acest an în data de 20 ianuarie, pe terenul echipei Dinamo Bucureşti.

One Thought to “Arcada Galaţi a solicitat amânarea meciului cu SCM Zalău”

  1. […] Programat sâmbătă, 13 ianuarie, meciul dintre SCM Zalău şi Arcada Galaţi, ce urma să se desfăşoare în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” a fost amânat la solicitarea formaţiei gălăţene. Gruparea de pe malul Dunării urmează să susţină marţi, 16 ianuarie un nou meci în Liga Campionilor, pe terenul echipei VK Lvi Praga, astfel că, pentru a pregăti cât mai bine duelul din capitala Cehiei, a solicitat amânarea duelului cu formaţia zălăuană. ”La rugămintea clubului Arcada Galați, am acceptat amânarea partidei de sâmbătă, pentru a da timp echipei campioane a României să… Citeste mai mult […]

Leave a Comment