Arbitrajul, cel mai discutat subiect la Adunarea Generală a AJF Sălaj

40 de reprezentanţi ai Cluburilor şi Asociaţiilor Sportive din campionatele judeţene, dintr-un total de 47, au fost prezenţi vineri la Adunarea Generală Extraordinară a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, desfăşurată în sala de şedinţe a Primăriei Crasna.
Invitatul special al evenimentului a fost preşedintele AJF Bihor, Radu Bitea, acesta fiind însoţit şi de secretarul Asociaţiei, Peter Boroş.
Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj, a prezentat raportul pentru anul 2017, dar a fost prezentat şi bilanţul contabil al Asociaţiei.
S-au stabilit datele la care vor fi reluate campionatele judeţene, începându-se cu Liga a IV-a, a cărei primă etapă din retur se va desfăşura în data de 11 martie. În 23 şi 24 martie sunt programate primele etape din acest an pentru campionatele de juniori C, D şi E, iar în data de 25 martie va avea loc prima etapă din returul Ligii a V-a, care cuprinde două serii.
S-a trecut la capitolul „diverse”, unde, cel mai discutat subiect a fost arbitrajul, criticat de o serie de reprezentanţi ai cluburilor, în frunte cu Marius Paşca, antrenorul echipei Dumbrava Gîlgău.
„Vreau să le mulţumesc tuturor reprezentanţilor Asociaţiilor şi Cluburilor Sportive afiliate la AJF care au fost prezenţi la Adunarea Generală de vineri. Au avut loc discuţii despre diferite subiecte, iar cea mai amplă discuţie a fost legată de arbitraj. Indiferent despre ce domeniu vorbim, întotdeauna este loc de mai bine, dar intenţia noastră este de a îmbunătăţi, pe cât posibil, calitatea fotbalului din Sălaj”, ne-a declarat preşedintele Daniel Sabou.
Printre cei care au luat cuvântul s-au numărat primarul comunei Ileanda, Cornel Lar şi primarul comunei Mirşid, Călin Bereschi.
Atât reprezentatul AJF Bihor, cât şi preşedintele Daniel Sabou, au fost întrebaţi de cei prezenţi în sală cu cine vor vota la alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, din 18 aprilie. Dacă preşedintele AJF Bihor, Radu Bitea, a răspuns, fără nicio ezitare, că va merge pe mâna actualului preşedinte, Răzvan Burleanu, conducătorul fotbalului sălăjean, Daniel Sabou, a dat un răspuns destul de elegant, afirmând că nu s-a decis încă asupra acestui lucru.

Conducerea AJF Sălaj a oferit tuturor reprezentaţilor asociaţiilor şi cluburilor  sportive câte două mingi de joc.

2 Thoughts to “Arbitrajul, cel mai discutat subiect la Adunarea Generală a AJF Sălaj”

  1. Anonim

    Nu va puteti debarasa de penali precum excrocu de barou?

  2. Anonim

    Cine este doamna din imagine care s-a bagat in mocirla asta?

Leave a Comment