Conducerea Primăriei Zalău a făcut cunoştinţă cu roboţelul SMARTY

Echipa „Brainstorms” de la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău s-a întâlnit luni, 26 februarie, cu conducerea Primăriei Zalău, pentru a prezenta robotul cu care va participa la o importantă competiţie de robotică, la Bucureşti, în 24 martie.

În faţa viceprimarilor Teodor Balajel şi Nicolae Fazakas, a administratorului public Călin Forţ şi a angajaţilor municipalităţii, elevii de la „API” au venit împreună cu SMARTY, roboţelul conceput de la zero, cu comandă prin joy-stick, care poate să se miște, să se plimbe, să mute și să aranjeze cuburi, să ia o păpuşă și să o plaseze pe o anumită poziție.
“Dragi elevi, vă felicit pentru ceea ce ați realizat! Este o lucrare foarte frumoasă, care necesită multă pricepere și pasiune, lucruri de care ați dat dovadă prin intermediul a ceea ce ne-ați prezentat astăzi. Ne mândrim cu asemenea elevi și vă vom sprijini în toate acțiunile voastre deoarece aveți abilități desăvârșite. Toate aprecierile pentru ceea ce faceți!”, le-a transmis viceprimarul Balajel.

Leave a Comment