Aproape 50 de tenismeni s-au întrecut la „Cupa Ianus”

Baza de tenis de câmp de lângă Sala Sporturilor a găzduit la finele săptămânii trecute ediţia a VI-a a „Cupei Ianus”, eveniment la care au participat aproape 50 de sportivi din Sălaj şi din judeţele limitrofe. Judeţul nostru a fost reprezentat de tenismeni de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, Palatul Copiilor Zalău şi CS Protenis Şimleu Silvaniei, pe lângă aceştia evoluând sportivi din Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistriţa, Cluj-Napoca, Alba-Iulia şi Deva.
Dintre sălăjenii prezenţi la competiţie, trei au reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La categoria 10 ani feminin, Oana Flonta, de la CSM Zalău, a ocupat primul loc, obţinând trei victorii din tot atâtea meciuri disputate. La aceeaşi categorie, Ana Carp, fiica antrenorului Constantin Carp, s-a situat pe poziţia a treia.
La categoria 12 ani feminin, prima poziţie a fost ocupată tot de o zălăuancă, Ioana Lung, de la Palatul Copiilor, în timp ce Raul Ciupe, un alt tenismen de la Palatul Copiilor, antrenat de Mihai Anca, a câştigat categoria de 16 ani masculin. Ciupe l-a învins în finală pe Andrei Brisc, de la CSM Zalău, cu scorul de 6 – 2, 6 – 4.
Pe podium au mai urcat două sportive de la cluburile din Sălaj, ambele la categoria 12 ani, Peczer Andreea, de la Palatul Copiilor Zalău şi Geiger Mara, de la CS Protenis Şimleu Silvaniei, acestea clasându-se pe locul trei.
Organizatorul competiţiei, firma Ianus, a acordat sportivilor de pe primele trei locurie diplome şi trofee.

Leave a Comment