Antrenorul Constantin Olariu, atac la baionetă la adresa conducerii FC Zalău: „Promovarea a fost o chestie de faţadă”

FC Zalău a ieşit de câteva etape din lupta pentru promovarea în Liga a II-a, iar eşecul înregistrat vineri, pe teren propriu, i-a diminuat considerabil şanse la o clasare şi pe poziţia secundă. „Alb-albaştrii” au cedat cu scorul de 2 – 4 disputa de pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir, rezultat în urma căruia, echipa zălăuană a coborât pe poziţia a cincea în clasament, fiind la şase puncte în spatele ocupantei locului secund.
Vizibil dezamăgit de rezultatele din ultimele trei etape, antrenorul Constantin Olariu a afirmat că „totul a început de la meciul cu Avântul Reghin”, făcând referire la faptul că nu a putut dispune în ultimele etape de portarul Claudiu Băican şi mijlocaşul Florin Istrate, ambii suspendaţi după acel joc. Olariu a făcut, însă, şi o declaraţie surprinzătoare la finalul meciului de vineri.
„Din punctul meu de vedere, promovarea a fost o chestie de faţadă. Clubul nu era pregătit să intre în lupta pentru promovare. La conferinţa de presă dinaintea începerii campionatului, nu ştiam încă pe ce jucători mă bazez în retur. La ora asta, la club sunt foarte multe lipsuri din toate punctele de vedere. Promovarea se putea realiza doar printr-o minune, însă, noi trebuia să ne facem treaba la fel de bine, indiferent dacă aveam sau nu şanse la promovare. Dacă nu erau evenimentele din partida cu Avântul Reghin, situaţia ar fi fost alta astăzi. Însă, la locul doi cred că mai avem şanse”, a afirmat Olariu.
„Nu este normal să faci o asemenea declaraţie după ce pierzi trei meciuri. Ne-am dorit cu toţii promovarea, chiar dacă ştiam că va fi foarte greu. Vom purta o discuţie în aceste zile, pentru a lămuri situaţia”, a fost reacţia acţionarului Adrian Jugrastan.
În etapa viitoare, FC Zalău va evolua pe terenul formaţiei CS Oşorhei.

One Thought to “Antrenorul Constantin Olariu, atac la baionetă la adresa conducerii FC Zalău: „Promovarea a fost o chestie de faţadă””

  1. DANY

    Antrenorul are dreptate , trepadusi de pe langa echipa sunt penibili din toate pdv.

Leave a Comment