„Am câştigat şi Cupa României, dar titlul este o performanţă deosebită”

După şase ani de la titlul câştigat de şimleuanul Liviu Antal cu Oţelul Galaţi, un alt fotbalist sălăjean a reuşit să devină campion al României în Liga I. Vlad Morar, fotbalist originar din Crişeni, a câştigat sâmbătă seara campionatul în Liga I cu Viitorul Constanţa, după ce formaţia condusă de Gheorghe Hagi a dispus cu 1 – 0 pe teren propriu de CFR Cluj, în ultima etapă a sezonului. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 65, de Gabriel Iancu, care a transformat o lovitură de pedeapsă.
Viitorul Constanţa se afla la egalitate de puncte cu Steaua înaintea ultimei etape a sezonului şi avea nevoie de victorie în faţa CFR-ului, mai ales că Steaua s-a impus cu 3 – 0 în faţa Craiovei.
Pentru Vlad Morar este a doua performanţă obţinută la nivel de seniori, sălăjeanul câştigând în 2013 Cupa României cu Petrolul Ploieşti.
„A fost un retur foarte greu, cu multă muncă şi sacrificii, dar cel mai important este că a ieşit aşa cum ne-am dorit la final. Este cel mai important rezultat din cariera mea. Am mai câştigat Cupa României în 2013 cu Petrolul Ploieşti, dar titlul de campion este o performanţă mult mai mare”, a afirmat fotbalistul sălăjean.
Vlad Morar a început să practice fotbalul în urmă cu zece ani, la Viitorul Zalău, după care s-a transferat la Ardealul Cluj, o şcoală care a dat jucători importanţi spre fotbalul mare, printre ei fiind şi fundaşul Vlad Chiricheş.
Prima echipă de seniori la care a evoluat Morar a fost Universitatea Cluj, dar a mai activat la Petrolul Ploieşti, Rapid Bucureşti şi ASA Târgu Mureş.

One Thought to “„Am câştigat şi Cupa României, dar titlul este o performanţă deosebită””

  1. Anonim

    te pupa lavinia iancu

Leave a Comment