AJF Sălaj a stat doar doar două zile fără secretar

La două zile după ce a anunţat că se retrage din funcţia de secretar al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Sălaj, Leontin Moga a revenit asupra decizie, în urma unor discuţii cu mai multe persoane din fenomen. „Am decis să revin asupra deciziei de a demisiona din funcţia de secretar al AJF Sălaj, fiindcă am stat de vorbă cu mulţi oameni care m-au încurajat şi mi-au spus că nu merită să dau importanţă celor care încearcă, într-un fel sau altul, să îmi lezeze imaginea. Orice început este greu, dar cred că împreună cu cei care vor binele fotbalului românesc, putem duce la îndeplinire ceea ce ne propunem”, a declarat Leontin Moga, propus şi validat la Adunarea Generală din 28 februarie.
Reamintim că Leontin Moga şi-a anunţat miercuri demisia din funcţia de secretar al AJF Sălaj, deranjat fiind de declaraţiile făcute de Ioan Morar, preşedintele clubului FC Zalău, care a afirmat că „funcţia de secretar este o pălărie prea mare pentru Leontin Moga”.
Noul secretar al AJF Sălaj s-a confruntat şi cu probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind nevoit să-şi facă un control medical amănunţit.

3 Thoughts to “AJF Sălaj a stat doar doar două zile fără secretar”

  1. Anonim

    „AJF Sălaj a stat DOAR DOAR două zile fără secretar”
    cuvantul „doar” chiar trebuia scris de doua ori?

  2. ..............

    oare s-a micsorat palaria?

  3. carcotasul

    problemele de sanatate au fost la cap?

Leave a Comment