Victorie în ultima deplasare a returului

CSM Bucureşti – Phoenix Şimleu Silvaniei 2 – 3 (-22, 18, 21, -21, -12)

Phoenix Şimleu Silvaniei s-a impus în cinci seturi sâmbătă seara, pe terenul echipei CSM Bucureşti, chiar dacă formaţia de sub Măgura nu mai avea nicio şansă la calificarea în play-off. Totuşi, cele două puncte obţinute menţin echipa pregătită de Ovidiu Teuşan pe locul zece, la egalitatea de puncte cu ocupanta locului 11, VCM LPS Piatra Neamţ. În cazul în care îşi va păstra poziţia până la finalul returului, formaţia şimleuană va avea avantajul terenului propriu în disputa cu nemţenii din cadrul play-out-ului, urmând să joace trei partide din cinci la Şimleu Silvaniei.
În meciul de la Bucureşti, Phoenix şi-a adjudecat primul set la 22, după care gazdele au trecut în avantaj, impăunându-se cu 25 – 18 în parţialul secund şi cu 25 – 21 în actul trei.
Şimleuanii au avut puterea să revină şi au reuşit să-şi adjudece setul patru cu 25 – 21. În tie-break, echipa şimleaună s-a aflat la conducere aproape în permanenţă, iar la final s-a impus cu 15 – 12.
În etapa viitoare, ultima a returului, Phoenix Şimleu va primi vizita echipei Arcada Galaţi.

One Thought to “Victorie în ultima deplasare a returului”

  1. claudiu

    Oferta cu cele mai bune referinte ! Suntem recomandati de toti colaboratorii nostri! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: doarsimplu@gmail.com

Leave a Comment