Aer de vacanţă la FC Zalău

FC Zalău a obţinut doar o remiză vineri după-amiaza, 1 – 1 cu Fotbal Comuna Recea, în penultimul meci pe care l-a susţinut pe teren propriu în acest sezon. „Alb-albaştrii” au practicat un joc anost încă din primele minute, fără a pune în pericol poarta adversă. Scorul l-au deschis oaspeţii, în minutul 32, prin Vlad Asaujan, care l-a învins pe portarul Băican cu un şut la colţul lung, din interiorul careului, după o greşeală în defensivă comisă de Beniamin Boka.
FC Zalău a restabilit egalitatea abia în minutele de prelungiri, prin Alexandru Pop, cel care l-a înlocuit în minutul 62 pe Lucian Todea. Faza a pornit de la o lovitură liberă trimisă în transversală de Raul Stanciu, iar Alexandru Pop a trimis balonul cu capul în plasă din doi metri, după o învălmăşeală în careul oaspeţilor.
FC Zalău a rămas pe poziţia a şaptea după remiza de vineri, urmând ca în etapa viitoare, penultima a sezonului, să evolueze pe terenul Sănătăţii Cluj.
FC Zalău: Claudiu Băican – Grigore Turda, Paul Mateciuc (min. 54, Daniel Celea), Cristian Bucur, Ionuţ Ţârlea, Raul Stanciu, Gabriel Coţi, Beniamin Boka (min. 68, Sergiu Bercean), Lucian Todea (min. 62, Alexandru Pop), Radu Ungurianu şi Cristian Tăbîrţă. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

One Thought to “Aer de vacanţă la FC Zalău”

  1. Nelutu

    Trist dar adevarat….cu asa conducere nimic nu mai e de mirare. Sub orice critica aceasta conducere de diletanti autentici ..

Leave a Comment