Adrian Poputea – a VII-a medalie la Nationale

Adrian Poputea - a VII-a medalie la Nationale Prezent la Campionatele Nationale de box, rezervate seniorilor, desfasurate in aceasta saptamana la Bacau, Adrian Poputea si-a asigurat medalia de bronz la categoria +91 de kilograme. Au fost 11 sportivi la categorie, iar pugilistul legitimat la CSM Zalau a prins un tur liber, fiind cap de serie. In primul meci, cel pentru medalie, l-a invins pe ieseanul Adrian Moisescu, iar aseara, dupa incheierea editiei, a boxat in semifinale, intalnindu-l pe bacauanul Mihai Nistor, legitimat cu bronz la Campionatele Europene din acest an. Va fi un meci greu, dar sper sa fac o figura frumoasa, ne-a declarat inaintea meciului Adrian Poputea.

Pentru Adrian Poputea este a VII-a medalie castigata la un Campionat National.

CSM Zalau a mai fost reprezentata la Nationalele de la Bacau de Szabo Robert (cat. 75 kg) si Kovacs Csaba (cat. 49 kg). Primul a prins tur liber, la fel ca Poputea, iar in meciul pentru medalie a fost invins de Bogdan Juratoni, de la Dinamo Bucuresti.

Kovacs a reusit sa castige un meci, invingand un pugilist din Arad, insa a pierdut si el in meciul pentru intrarea in posesia unei medalii.

La Campionatele Nationale de la Bacau au fost prezenti 102 pugilisti, care au boxat la 11 gategorii de greutate.

Leave a Comment