A murit un fost jucător al Armăturii Zalău

Aproape două luni au trecut de la decesul tânărului jibouan Marius Chechedi, fost component al echipei CS Crasna, iar fotbalul sălăjean este zguduit de o nouă veste tragică. Vasile Moş, fost jucător, antrenor, dar şi conducător de club la formaţia din Liga a V-a, Someşul Someş Odorhei, a încetat din viaţă în urma unui tragic accident cu bicicleta.
Vasile Moş, care a îmbrăcat în tinereţe şi tricoul Armăturii Zalău, în vremea când echipa din municipiu activa în Divizia B, se întorcea spre casă din satul Domnin, iar la un moment dat, pe o porţiune de drum în pantă, acesta a pierdut controlul ghidonului de la bicicletă, căzând pe partea carosabilă.
În urma impactului, Moş a suferit leziuni grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău unde, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins din viaţă după câteva ore, în noaptea de vineri spre sâmbătă.
Dumnezeu să-l odihnească în pace.

2 Thoughts to “A murit un fost jucător al Armăturii Zalău”

  1. Anonim

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Neatentia si mai ales viteza au mai luat un suflet. Luati aminte oameni buni, indiferent ce mijloc de transport conduceti!

  2. gica retevoescu

    nu este bine sa mai comentezi dupa ce omul a murit. Dar il stiam de prin anii 1979-1980 cand erea junior pe la Somesul Oorfgei. apo la-am vzut la echipa de seniori si mai tarziu la armatura Zalau. a lucrat si la drumuri judetene, ca muncitor. erea si bonlavior. Pacat, ca dintr-un om – persoana publica, sa ajungi sa mergi cu bicicleta prin comuna ta si sa-ti gasesti sfatsitul cu acea bicicleta. Cine stie ce – o mai fi fost si in viata lui. Dumnezeu sa te aiba in pace, Vasile!

Leave a Comment