A doua deplasare consecutivă pentru FC Zalău

Vineri, ora 17, Stadion Municipal Turda

Seso Câmpia Turzii – FC Zalău

Echipa antrenată de Marius Paşca şi Cristian Oros va susţine vineri după-amiaza al cincilea meci din returul campionatului, urmând să evolueze, în deplasare, în faţa echipei Seso Câmpia Turzii. Pentru FC Zalău este a doua deplasare consecutivă, după ce vinerea trecută a evoluat pe terenul echipei Sănătatea Cluj, unde s-a impus cu 4 – 0. „Surprinzător pentru mine, cu toate că are un lot valoros, Câmpia Turzii a pierdut şi acasă cu Sănătatea şi în deplasare, la Alba Iulia, în ultima etapă. Sunt convins că ne aşteaptă un meci greu, pentru că echipa din Câmpia Turzii se află într-o situaţie delicată după cele două înfrângeri. Meciul se va juca la Turda, nu la Câmpia Turzii, pe un teren bun şi cred că acest lucru ne avantajează, pentru că suntem o echipă care pasează mult”, a declarat antrenorul Marius Paşca.
Pentru partida de la Câmpia Turzii, antrenorul Marius Paşca nu va putea conta pe fundaşul Codruţ Bulz, care a suferit o accidentare în ultima etapă având piciorul drept în gips.
Înaintea etapei de vineri, FC Zalău ocupă locul şase în clasament, cu 25 de puncte acumulate, la două distanţe de ocupanta locului cinci, Şoimii Pâncota.
Meciul din această după-amiază este programat la ora 17, pe Stadionul Municipal din Turda.
Programul complet al etapei: Seso Câmpia Turzii – FC Zalău, Naţional Sebiş – Plimob Sighetu Marmaţiei, Olimpia Satu Mare – Şoimii Pâncota, FCM Turda – FC Hunedoara, Europa Alba Iulia – CS Oşorhei. Unirea Dej şi Sănătatea Cluj vor sta.

Leave a Comment