70 de ani pentru “Magicianul de la poalele Meseșului”

Fără doar și poate, Gheorghe Tadici rămâne cel mai titrat antrenor de handbal din România, dar și omul cu ajutorul căruia, handbalul feminin românesc a cunoscut cea mai mare performanță la nivel de echipă națională – argint mondial în 2005.

Cel supranumit de Ilie Dobre “Magicianul de la poalele Meseșului” a fost întotdeauna un șlefuitor de talente, a ales Zalăul, chiar dacă ofertele mult mai avantajoase nu au încetat să apară, iar prin handbal, Tadici a făcut cunoscut Zalăul la nivel national și international.

Titluri naționale cu Zalăul, de 8 ori vicecampion national, bronz, câștigător al Cupei României, câștigarea City Cup în 1996 și alte prezențe în cupele europene cu echipa zălăuană, dar și perioada petrecută la Oltchim, unde a obținut aproape tot ce se putea obține la nivel national și international, calificând, în premieră, echipa în grupele Ligii Campionilor sunt rezultate care rămân în istoria handbalului românesc, fiind performanțe greu de egalat.

Tadici este cel mai longeviv antrenor din handbalul românesc, având 38 de ani doar la nivel de Ligă Națională.

La Mulți Ani, Gheorghe Tadici, pentru împlinirea frumoasei vârste de 70 ani!

One Thought to “70 de ani pentru “Magicianul de la poalele Meseșului””

  1. […] Fără doar și poate, Gheorghe Tadici rămâne cel mai titrat antrenor de handbal din România, dar și omul cu ajutorul căruia, handbalul feminin românesc a cunoscut cea mai mare performanță la nivel de echipă națională – argint mondial în 2005. Cel supranumit de Ilie Dobre “Magicianul de la poalele Meseșului” a fost întotdeauna un șlefuitor de talente, a ales Zalăul, chiar dacă ofertele mult mai avantajoase nu au încetat să apară, iar prin handbal, Tadici a făcut cunoscut Zalăul la nivel national și international.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment