Zeci de amenzi pentru defecțiunile tehnice ale autovehiculelor

Polițiștii rutieri au desfășurat, la nivel judeţean, în perioada 1 ianuarie – 30 septembrie zeci de acţiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defecțiunile tehnice ale autovehiculelor. Au fost retrase peste 170 de certificate de înmatriculare. În cadrul acțiunilor desfăşurate, polițiștii au controlat aproape 900 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat 270 de sancțiuni contravenționale, dintre care 45 pentru defecţiuni la sistemul de iluminare/semnalizare, 35 pentru anvelope deteriorate, două pentru deficienţe ale mecanismului de direcție, iar diferenţa au constituit alte abateri. Totodată, polițiștii au reținut două permise de conducere și au retras 171 certificate de înmatriculare. Activitățile de control au fost efectuate cu sprijinul specialiștilor din cadrul Registrului Auto Român. Acţiunile poliţiştilor continuă şi în perioada următoare.

2 Thoughts to “Zeci de amenzi pentru defecțiunile tehnice ale autovehiculelor”

  1. Anonim

    Primarul și toți bugetari responsabili de starea proasta a drumurilor trebuie să plătească toate aceste amenzi că mănâncă banii poporului și nu fac nimic în schimb pt popor…

  2. Apropo de defectiuni la sistemul de semnalizare

    Ia vedeti ca de la BMW in sus mai toate masinile au „probleme” la sistemul de semnalizare, mai ales in sensurile giratorii.

Leave a Comment