Zălăuanii îşi pot plăti taxele şi impozitele locale din faţa calculatorului

Primăria Municipiului Zalău informează contribuabilii că datoriile la bugetul local constând în impozite, taxe şi amenzi, pot fi achitate prin Sistemul Naţional Electronic de Plată. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei, persoanele fizice care au acces la internet și dețin un card bancar pot plăti impozitele și taxele locale prin www.ghiseul.ro. Pentru această modalitate online de plată, utilizatorul trebuie să aibă cont și parolă, care se obțin o singură dată de la Primăria Municipiului Zalău. În anul 2015, 367 contribuabili au făcut plăți prin www.ghișeul.ro, în valoare de 93.654,78 de lei. Persoanele fizice și persoanele juridice, care până în 31 martie achită integral impozitele și taxele locale, beneficiază de o bonificație de 5 la sută. Programul ghişeelor Serviciului Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Municipiului Zalău este luni, miercuri, joi, vineri, de la ora 7.30 la 16.30, iar marţi, de la 7.30 la 18.30. În ultima zi lucrătoare a fiecărei luni din trimestru, în lunile martie, iunie, septembrie şi decembrie, orarul este de la ora 7.30 la 11.30. De asemenea, contribuabilii pot achita impozitele și taxele locale și la ghișeele unității bancare CEC Bank SA – Sucursala Zalău.

Alte articole

2 Thoughts to “Zălăuanii îşi pot plăti taxele şi impozitele locale din faţa calculatorului”

 1. Florin

  Eu am achitat ieri taxele si impozitele online pe pagina mentionata in articol dar, de mentionat este ca nu am putut plati salubrizarea, doar impozit pe teren/ cladire, puteam pt masina (dar nu mai detin), taxa de deratizare/ dezinsectie.
  Am incercat sa caut si la alte taxe si am selectat: 21.A.16.50.00 Alte taxe pe utilizarea bunurilor, autorizarea utilizării bunurilor sau pe desfășurare de activități/TAXA SALUBRIZARE RAMASITA F D
  Plata se va efectua in contul IBAN: RO24TREZ56121160250XXXXX.

  Din pacate astfel nu apare suma de plata, pot eu complete manual cat doresc sa platesc. Suplimentar nu am certitudinea ca platind in acest cont este corect si ca dispare datoria la AVE.

 2. Florin

  Am uitat sa mentionez ca am platit online 95% din datorii, iar pt salubrizare va trebui sa ma duc sa stau la aceeasi coada infernala…
  Si apoi sa te miri ca nu se inghesuie lumea sa isi ia parola de la camera 5. Stau acolo stivele de cutii cu plicuri de vreo 2-3 ani si pana in prezent sunt inscrisi pe site doar 387 de persoane.

Leave a Comment