Vor fi construite 124 de creșe noi

Prin PNRR, vor fi construite 124 de creșe noi, unde vor putea fi îngrijiți peste 7000 de copii. Premierul liberal Nicolae Ciucă a participat, astăzi, la semnarea contractelor pentru 9 astfel de obiective de investiții în Alba Iulia, Pitești, Tismana, Slobozia, Carei, Mediaș, Suceava, Huși și Râmnicu Vâlcea.

Guvernul continuă să își respecte angajamentele și să susțină prin măsuri concrete tinerele familii. În ședința de Guvern de ieri, Executivul a aprobat, în primă lectură, 3500 de posturi la nivelul Ministerului Educației, posturi destinate inclusiv pentru cei care îşi vor desfăşura activitatea în aceste noi creşe.

Biroul de presă al PNL

(P)

3 Thoughts to “Vor fi construite 124 de creșe noi”

  1. […] Prin PNRR, vor fi construite 124 de creșe noi, unde vor putea fi îngrijiți peste 7000 de copii. Premierul liberal Nicolae Ciucă a participat, astăzi, la semnarea contractelor pentru 9 astfel de obiective de investiții în Alba Iulia, Pitești, Tismana, Slobozia, Carei, Mediaș, Suceava, Huși și Râmnicu Vâlcea. Guvernul continuă să își respecte angajamentele și să susțină prin măsuri concrete tinerele familii. În ședința de Guvern de ieri, Executivul a aprobat, în primă lectură, 3500 de posturi la nivelul Ministerului Educației, posturi destinate inclusiv pentru cei care îşi vor desfăşura… Citeste mai mult […]

  2. […] Prin PNRR, vor fi construite 124 de creșe noi, unde vor putea fi îngrijiți peste 7000 de copii. Premierul liberal Nicolae Ciucă a participat, astăzi, la semnarea contractelor pentru 9 astfel de obiective de investiții în Alba Iulia, Pitești, Tismana, Slobozia, Carei, Mediaș, Suceava, Huși și Râmnicu Vâlcea. Guvernul continuă să își respecte angajamentele și să susțină prin măsuri concrete tinerele familii. În ședința de Guvern de ieri, Executivul a aprobat, în primă lectură, 3500 de posturi la nivelul Ministerului Educației, posturi destinate inclusiv pentru cei care îşi vor desfăşura…  » Mai multe detalii […]

    1. Dinu

      Iarăși continua maistrul militar cu cei din subordine pe același ton: vom construi, vom face, ne-am propus, avem in vedere, etc! Am obosit și ne-am saturat de aceleași promisiuni neonorate! SINCER!!!!

Leave a Comment