Viitorul director al APIA Sălaj este lider de sindicat

Preşedintele Sindicatului Independent Profesional APIA Sălaj, Liviu Călin Perneş, va prelua, peste puţin timp, şefia centrului judeţean al Agenţiei de Plăţi.

Conform protocolului încheiat în cadrul USL Sălaj, fotoliul de director executiv al APIA revine PSD, partid care îl susţine pentru acest post pe Călin Perneş. În vârstă de 37 de ani, Perneş este, în prezent, consilier principal în cadrul Serviciului Control Teren, condus de fostul director al APIA Sălaj. Contactat, liderul de sindicat, care este şi membru al PSD Sălaj, s-a arătat reţinut în a comenta şansele sale de a ajunge în fruntea instituţiei: “Deocamdată, totul este doar la nivel de zvon. Încă nu se ştie nimic sigur”.

Detaşat în Sălaj, în urmă cu câteva zile, de la APIA Vaslui, Petru Botez nu a mai ajuns în judeţul nostru, după ce mai marii de la Bucureşti au revenit asupra ordinului de transfer. “Azi dimineaţă (luni, 4 martie – n.red.), am primit o adresă de la Bucureşti prin care ni se aducea la cunoştinţă faptul că domnul Botez nu va mai veni în Sălaj şi că i s-a dat un post de şef de birou la APIA Vaslui”, ne-a declarat directorul adjunct al Agenţiei sălăjene, Vaida Bela.

În aceste condiţii, cel mai mare post din APIA Sălaj rămâne vacant, până la numirea unui interimar şi organizarea unui concurs.

Alte articole

17 Thoughts to “Viitorul director al APIA Sălaj este lider de sindicat”

 1. PSD

  De cand este membru PSD? Chiar nu va documentati deloc inainte sa scrieti un articol? Presa de doi bani

  1. Anonim

   psd-istule, chiar este membru la voi! ca voua nu va spun sefii nimic, asta e altceva

 2. Anonim

  Calin este un om extraordinar.Felicitari Caline ,meriti din plin acest post.

  1. guthi

   Se vede. Dar nici nu-i nevoie sa mai spunem acest lucru. Toti fonctionarii publici, care mai sunt si membri de partid (oricare ar fi acesta) sunt ,,oameni extraordinari” si plini de calitati. Dar calitatea cea mai mare si mare este aceea de membru de partid(oricare ar fi acesta).

 3. Anonim

  Sotia d-lui Pernes unde lucreaza .La ce firma si cine este patronul .

 4. Toti nespalatii sefi pe bani publici

  Filiera sindicala – noua rampa de lansare pentru managementul romanesc…
  Voi astia de „uzurpati” puterea in Romania, nu mai aveti nicio frana in abuzurile voastre…

 5. As face pariu ca este scolit

  la Goldis sau la Spiru, in cel mai bun caz. Daca nu cumva o sa avem surpriza ca abia a terminat liceul la seral…

 6. Ce facem ne intoarcem la dictatura proletariatului

  Unde tot muncitorul / sindicalistul avea „in ranita bastonul de director”?

 7. Anonim

  Asa aratau pe vremuri sefii SMA. Bucalati,neingrijiti si cu mare debit verbal in fata paharelor si partenerilor de zaiafet.

 8. Vlad

  Asta-i ala de-i prieten cu vaida bella?Sa intelegem ca si asta e ca el?

 9. ION

  DIN CATE STIU ARE TOTUSI ALTA STOFA.

 10. Remus

  Ma, da zice lumea ca daca nu ai dosare penale nu ai sanse la functi de directori.

 11. Anonim

  sunt liberal ,dar astia de la PSD sunt slabi rau de tot!!!nu au alti oameni!!!am auzit ca asta e slab rau de tot.!!!injura toata ziua si e doar cu nasul pe sus!!!am auzit ca de vreo 3 luni nu mai lucreaza nimic ,asteapta sa prinda ciolanul!!!am auzit ca este pila primarului de Cuzaplac un baron local cica!!!rusine!!!oricum directorii liberali sunt mai buni!!!

 12. Anonim

  asta e slab te tot dar parca e mai bun decat rusu care atunci cand mergi sa i-ti depui cererea de vantura cu injuraturile de nu te vezi!!!sunt slabi amandoi rau de tot!!!sunt la zeci de clase de directorul trecut Turcas !!!rusine pesedistilor fosti comunisti nui asa??

 13. Anonim

  Este sustinut de Ciunt. ,, Dragutu-le bace
  Da-ti oile ……… ,,

 14. E din categoria sefilor peste noapte

  Ca si marele manager Calin Morar din Criseni, fost director la Imbunatatiri Funciare.
  Si ala isi imagina ca ma-sa l-a facut musai sef pe viata.

 15. Anonim

  Inainte sa judeci un om ar trebui macar sa sti unele lucruri despre acesta ceea ce vorbiti voi aici sunt pure rautati si niste aberatii. Dar probabil cu timpul o sa va schimbati parerea .

Leave a Comment