Vacanțe în Europa 2021 – care sunt tendințele?

2021 se anunță un an plin pentru toți iubitorii de vacanțe. Agenţiile de turism au revizuit ofertele, şi aduc acum cele mai bune propuneri pentru sejururi, city break-uri şi bilete de avion.

Atunci când cauți cele mai bune prețuri pentru bilete de avion ia in calcul tendințele pentru destinații de vacanță astfel încât să nu ratezi zonele de interes din anul acesta. Cu cât cumperi biletele de avion mai devreme, cu atât șansele ca prețurile să fie mai mici cresc. 

Agențiile de turism îți oferă cele mai bune variante și pachete pentru vacanțe în destinații interesante, atât pentru city break cât și pentru concedii mai lungi. 

Plajele din Grecia și Turcia sunt unele dintre cele mai căutate destinații pentru vacanțe 

Plajele din Grecia și Turcia sunt unele dintre cele mai căutate destinații pentru vacanțe datorită ofertei uriașe în ceea ce privește pachetele de vacanță disponibile în agenții, dar și pentru că acestea oferă peisaje unice, plaje foarte curate și locații de cazare foarte elegante. Poți lua în calcul orașele foarte populare, sau dacă vrei o vacanță cât mai liniștită poți opta pentru vacanțe în zone mai puțin vizitate de turiști.

O vacanță pe plajele din Spania

Spania este de asemenea o destinație de vacanță foarte importantă și are numeroase plaje. Plaja Tossa del Mar din Girona este una foarte specială. Fiind amplasată pe malul mării, lângă Vila Vella, o construcție medievală perfect conservată, îți oferă atât posibilitatea de a te relaxa la soare cât și o incursiune în istoria locului. În plus, plaja se află în regiunea Costa brava, care este recunoscută pentru preparatele sale tradiționale. 

La Concha din San Sebastian este de asemenea o plajă interesantă din Spania, situată în zona de nord, aproape de Franța. Una dintre cele mai cunoscute plaje, dar și una dintre cele mai căutate din această zona este La Concha, numele său fiind inspirat de forma sa unică, de scoică.

Destinații de vacanță în Portugalia

Portugalia este de asemenea o destinație de vacanță foarte bună pentru vara aceasta. Plajele din Algarve sunt locuri foarte animate, unde poți găsi cele mai bune oferte de la restaurante, hoteluri și terase de lux, în care poți petrece până în zori. Pentru persoanele care vor puțină adrenalină în concediu, zona de vest a plajei are stânci, golfuri și peșteri care abia așteaptă să fie explorate. Aceste plaje din zona Algarve sunt incluse în toate campaniile de promovare făcute de Portugalia pentru vara anului 2021 și își așteaptă clienții cu un număr mare de oferte imbatabile. 

Acestea sunt cele mai noi tendințe în domeniul turismului pentru anul 2021, dar poți găsi și alte variante de vacanțe conform preferințelor tale.

Articol redactat de SEO365.

Leave a Comment