Cursuri gratuite în reparații auto pentru angajații din Cluj-Napoca

Angajații clujeni care activează în industria auto și componente se pot înscrie în continuare la cursuri de inițiere în domeniul reparațiilor auto, gratuite și certificate ANC, finanțate din fonduri europene.

 

Cursurile de inițiere „Diagnoză auto”, „Vopsirea automobilului” și „Repararea caroseriei” sunt realizate în cadrul proiectului Auto Perform implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în regiunile Sud-Vest, Vest și Nord-Vest. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

Prin intermediul cursurilor veți avea posibilitatea de a vă dezvolta și de a îmbunătăți cunoștințele și experiența practică în domeniu. Cursurile vor avea o durată minimă de 60 de ore și vor avea atât o secțiune teoretică, cât și una practică. De asemenea, cursanții vor beneficia de masă gratuită, iar costurile cu transportul vor fi decontate.

 

Cursurile pot fi foarte benefice pentru service-urile auto din Cluj-Napoca și restul județului Cluj, acesta fiind în continuă dezvoltare și având nevoie de specialiști certificați.

 

Cine se poate înscrie la cursuri?

  • Persoane angajate în firme care își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI (în special Industria auto și componente). Locul de muncă ocupat trebuie să fie în una din cele 3 regiuni de dezvoltare în care se implementează activitățile proiectului (Sud-Vest, Vest, Nord-Vest) – ceea ce include și județul Cluj;
  • Persoane care au absolvit învățământul obligatoriu (8 clase);
  • Sunt excluși manageri, antreprenori ce își gestionează propria afacere sau angajați din departamente de resurse umane.

 

Pentru a vă înscrie la cursuri, ne puteți transmite datele dumneavoastră de contact prin formularul din partea dreaptă a paginii următoare: https://www.inscriere-auto-perform.ro/

 

După transmiterea datelor dumneavoastră, experții din cadrul proiectului vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a verifica dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate ale proiectului și pentru demararea procesului de înscriere în proiect.

 

După completarea unei grupe de curs (aproximativ 20 de persoane), cursurile respective vor fi demarate. Astfel, este în avantajul dumneavoastră să ne contactați din timp. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau clarificări.

 

Pentru protecția cursanților și formatorilor împotriva pandemiei Coronavirus, cursurile de formare Auto Perform se vor realiza respectând măsurile naționale și locale de sănătate publică în vigoare.

 

Pentru întrebări sau detalii puteți contacta experții din echipa proiectului în mod direct prin utilizarea paginii de Facebook a proiectului Auto Perform: fb.me/autoperform.ptir

 

Pentru mai multe detalii despre proiect accesați pagina: http://www.ptir.ro/proiecte/proiecte-in-implementare/auto-perform-performanta-pentru-angajatii-din-sectorul-auto/

 

Vă mulțumim și vă așteptam!

Leave a Comment