Minor din Jibou lovit de maşină

Un copil de 5 ani a fost rănit de o mașină,  joi, 25 februarie, în jurul orei 13.30.  Doar o minune și vigilența şoferului au făcut ca micuțul să scape cu leziuni care nu-i pună viața în pericol. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că şoferul, un bărbat de 45 de ani din Şimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul pe strada 22 Decembrie 1989  din Jibou, a acroşat un copil de 5 ani  din Gîlgău Almaşului, care traversa strada în fugă prin loc nepermis. Urmare a impactului, băieţelul a fost rănit şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.

În cauză, oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor  în care s-a produs evenimentul.

Poliţia rutieră reaminteşte participanţilor la trafic, necesitatea respectării cu stricteţe a regulilor de circulaţie, respectarea vitezei regulamentare de deplasare precum şi luarea tuturor măsurilor de precauţie înainte de urcarea la volan sau, în cazul pietonilor, înainte de angajarea în traversarea şoselelor.

Alte articole

Leave a Comment