Top 6 cosmetice vegane Essence

Brandul de machiaj Essence a apărut pentru prima dată pe piața germană în 2002. Marca a devenit imediat populară, oferind consumatorilor produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Câștigând rapid faima, producătorul a dezvoltat sute de remedii noi. Datorită abordării științifice a producției și monitorizării constante, cosmeticele coincid perfect ultimelor tendințe ale modei.

Remedii inofensive pentru pielea ta

Diversitatea cosmeticelor uimește, iar paleta de culori include zeci de tonuri, mai reci sau calde. Sunt potrivite pentru orice tip de machiaj, indiferent de vârstă sau tipul pielii. Produsele vegane nu conțin materiale de origine animală. Pentru fabricarea texturilor sunt folosiți omologi sintetici sau pe bază de plante. Toate produsele Essence https://makeup.ro/brand/54753/ sunt 100% inofensive.

De asemenea, 91% dintre cosmetice sunt vegane, fără conținut de lapte și componente derivate din acesta, miere, ceară de albine sau lanolină. Puritatea cosmeticelor devine din ce în ce mai importantă în lumea frumuseții, atât pentru consumatori, cât și pentru producători.

Top 6 produse Essence

Chiar dacă nu este considerat de lux, brandul german de frumusețe creează adesea colecții limitate. Iată câteva remedii care sunt în topul preferințelor, de ani buni, după părerea vloggerilor și a clienților fideli:

  1. Rimel pentru sprâncene Make me brow gel mascara – Acest produs grozav are o perie mică și foarte comodă. Se aplică perfect și se păstrează intact în timpul zilei. Fixează sprâncenele nu foarte ferm, ci foarte natural. Și cel mai important, creează un efect de desime al sprâncenelor. Paleta de nuanțe include opțiuni pentru orice culoare a părului.
  2. Pulbere translucidă All about matt – Fixează bine machiajul și corectorul de sub ochi, fără a usca pielea. Este incoloră și inodoră, astfel, este imposibil să dai greș cu nuanța. Are o acoperire uniformă, nivelând imperfecțiunile tenului. Singurul dezavantaj este că se consumă destul de repede.
  3. Fard de obraz Touch Blush – Există texturi matifiante sau satinate. Reîmprospătează aspectul tenului, oferind strălucire și volum pomeților. Textura este moale și mătăsoasă, se distribuie uniform și ușor.
  4. Iluminator Glazed Donut – Oferă un luciu natural, ușor bronzant. Este foarte rezistent și imperceptibil, cu mici particule strălucitoare.
  5. Paleta farduri de ochi All about – Conține 8 nuanțe intens pigmentate. Selecția include culori populare și cel mai des utilizate, cum ar fi nude, roz pal, cafeniu sau crem. Potrivit atât pentru machiajul de zi, cât și pentru cel de seară. Este combinația perfectă dintre texturi satinate și mate. Se aplică și se retușează ușor, pentru a crea tranziții frumoase de culori.
  6. Rujuri și creioane de buze – Nu există un remediu anume, deoarece toate produsele din acest segment sunt grozave. Varietatea de nuanțe este deosebită, iar texturile foarte cremoase și plăcute, oferind maxim confort în timpul aplicării. Există texturi matifiante, dar și luciuri de buze. Creioanele au o pigmentare intensă, grif moale și rezistență excelentă. Alegerea îți aparține!

 

Leave a Comment