Top 5 locuri din Australia pe care un milionar la loto trebuie să le viziteze

Când ne gândim la locuri superbe pentru o vacanță perfectă, Australia nu se încadrează exact în primele 10 alegeri. Principalele motive pentru care europenii nu aleg această țară ca destinație de vacanță nu au legătură cu absența frumuseților naturale și a activităților intresante, ci se leagă mai mult de distanța lungă până la destinație și costul ridicat al transportului.

Cei care câștigă premiul ce mare la loterie devin automat membri într-un club mondial exclusivist. Pe lângă faptul că au mult mai mulți bani de cheltuit pe bilete la clasa 1, aceștia au și mult mai mult timp liber la dispoziție. De exemplu, câștigătorul la loteria italiană Superenalotto ar putea foarte ușor să viziteze unul dintre următoarele locuri din Australia:

InterContinental Hayman Island Resort, The Whitsundays, QLD

Brandul InterContinental este arhicunoscut la nivel mondial pentru experiențele luxuriante pe care le oferă clienților. Milionarii la loto nu sunt mai prejos, deci ar trebui să experiementeze pe propria piele ce are de oferit acest resort australian. Verificați lista cu rezultate Eurojackpot, poate chiar vă așteaptă un sejur aici în viitorul apropiat.

Emirates One&Only Wolgan Valley, Greater Blue Mountains, NSW

Chiar dacă Australia ne duce cu gândul la plaje întinse cu soare fierbinte, nisip fin și zile nelimitate de surfing, veți fi surprinși să aflați că are și foarte multe stațiuni montane. Un proaspăt milionar la loto ar putea să meargă la One&Only și să se relaxeze alături de familie și prieteni într-un resor de lux care crează ambientul montan perfect.

Park Hyatt Sydney, The Rocks, NSW

Sydney este poate cel mai cunoscut oraș de pe continentul australian și un loc pe care oricine ar trebui să îl viziteze măcar o dată în viață. Opera din Sydney reprezintă o adevărată minune arhitecturală, iar milionarii o pot privi non-stop din camera lor cu vedere spre operă de la Park Hyatt.

Sequoia Lodge, Adelaide Hills, SA

Un resort gândit special a fi o celebrare a istoriei regiunii Adelaide Hills, Sequoia Lodge oferă vizitatorilor un sanctuar privat în care se pot bucura de natură și facilitățile de lux puse la dispoziția lor non-stop. Iubitorii de natură vor dori să se întoarcă aici an de an.

Spicers Peak Lodge, Scenic Rim, QLD

Cabana situată la cea mai mare înălțime din Australia care nu este dedicată skiului este Spicers Peak Lodge. Dacă vă doriți un sejur într-un parc național, înconjurați de natură protejată, de liniște și de facilități de lux la cel mai înalt nivel, aici este locul perfect pentru voi.

Milionarii își permit vacanțe la care oamenii obișnuiți nici nu visează. Loteria este un joc care oferă tuturor o șansă să ajungă să trăiască un astfel de stil de viață. Evident, fără o strategie de investiții foarte bine pusă la punct, chiar și milionarii la loto pot pierde tot în doar câteva luni. Dacă vă surâde norocul și ajungeți câștigătorii premiului cel mare, aveți grijă să faceți tot posibilul pentru a vă asigura acest trai de lux pentru tot restul vieții.