Tehnici de împachetare a cadourilor

A oferi cadouri poate fi un gest mic pentru cel care le dă, dar are o semnificație puternică pentru primitor. Așa cum contează primele impresii, la fel contează și modul în care împachetezi cadoul, deoarece zâmbetul celor dragi atunci când primesc cadoul este de neprețuit. În cele ce urmează îți vom exemplifica câteva tehnici simple de împachetare a cadourilor, pe care le poți aplica pentru orice ocazie.

Hârtie clasică

Rola de hârtie clasică, disponibilă în orice magazin, poate fi prima alegere pentru mulți. Însă, dacă totuși dorești un anumit model, poți alege să îl faci singur: imprimă simplu și ușor propria hârtie de împachetat. Aici ai libera alegere, cu ajutorul unei imprimante poți pune pe hârtie diferite imagini, desene sau chiar mesaje de felicitare originale.

Materiale alternative

Totuși, dacă nu ești un expert în ambalarea cadourilor, poți folosi materiale alternative. Folia de aluminiu, de exemplu, care se găsește practic în bucătăria oricărei gospodine poate oferi un aspect original oricărui cadou. Este ușor de manevrat și produce efecte complexe. În plus, astăzi și ambalarea în stil ziar este la modă. Răsfoiește câteva rulouri vechi de ziare și oferă un cadou care nu este doar valoros, ci și frumos împachetat. De exemplu, dacă ai în plan să dăruiești rame foto sau cărți, acest material este o idee mai mult decât perfectă. Cu toate acestea, dacă dorești să eviți cu orice preț împachetarea cutiilor de cadou, poți utiliza oricând cutii pentru aranjamente, concepute special pentru astfel de ocazii. Pune cadoul, adaugă o felicitare cu un text drăguț și voila!

 

Diferite accesorii

Oare ce poate arăta mai grozav decât o cutie cadou frumos împachetată! Fundițele gata făcute, realizarea lor sau pur și simplu împachetarea rafiei colorate vor adăuga la valoarea cadoului! Totodată, vor fi apreciate și gențile special concepute pentru cadouri pe care le poți combina frumos cu figurine din flori. Îți poți face un cadou unic folosind markere, autocolante sau alte lucruri care scot în evidență micile detalii.

Așadar, a oferi cadouri nu este doar un simplu act material, ci și o modalitate de a ne exprima recunoștința, empatia, aprecierea și respectul pentru anumite persoane. În același timp, felul în care un cadou este împachetat și oferit poate vorbi despre respectul nostru față de persoana care îl primește, dar poate vorbi și despre noi înșine ca și personalitate.

Dacă întâmpini greutăți în procesul de împachetare a cadourilor sau pur și simplu nu ai timp pentru aceast lucru, dar totuși dorești să fii maxim de original și să impresionezi frumos, apelează la Eventimag! Acesta este un magazin de obiecte decorative în care vei găsi cele mai diverse cutii decorative, perfecte pentru zile de naștere sau alte momente importante pentru tine și cei dragi. La noi găsești decorațiuni deosebite și prețuri rezonabile!

Eventimag – îți decorăm sărbătorile cu mult drag!

One Thought to “Tehnici de împachetare a cadourilor”

  1. […] A oferi cadouri poate fi un gest mic pentru cel care le dă, dar are o semnificație puternică pentru primitor. Așa cum contează primele impresii, la fel contează și modul în care împachetezi cadoul, deoarece zâmbetul celor dragi atunci când primesc cadoul este de neprețuit. În cele ce urmează îți vom exemplifica câteva tehnici simple de împachetare a cadourilor, pe care le poți aplica pentru orice ocazie. Hârtie clasică Rola de hârtie clasică, disponibilă în orice magazin, poate fi prima alegere pentru mulți. Însă, dacă totuși dorești un anumit model,… Citeste mai mult […]

Comments are closed.