Start la „Inscrieri timpurii” pentru sezonul estival

Start la „Inscrieri timpurii” pentru sezonul estival

Cea de-a treia editie a programului „Inscrieri timpurii“ a fost lansata pentru sezonul estival 2011, la finele saptamanii trecute, la Mamaia, cu ocazia Forumului National de Turism. Si in aceasta vara, romanii vor avea posibilitatea de a se bucura de vacante la pret redus, daca isi vor rezerva locurile in statiuni din timp.

Cei mai castigati vor fi turistii care isi vor achizitiona pachete de servicii turistice de la agentiile membre ale Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), in perioada 1 februarie – 31 martie, ei urmand sa beneficieze de o reducere de 30 la suta, a declarat presedintele ANAT, Corina Martin

Oferta inregistreaza o crestere de aproximativ 20 de procente fata de anul precedent, spun reprezentantii ANAT. Un alt aspect pozitiv este faptul ca, desi initial programul a fost conceput exclusiv pentru litoral, acesta s-a extins si include la ora actuala peste 250 de hoteluri si unitati de cazare de la doua la cinci stele, atat de pe litoralul Marii Negre, cat si din statiunile montane si balneare, din Delta Dunarii ori din alte zone de agroturism. „Avem multe sperante pentru ceea ce se va intampla si in acest an si in anii urmatori“, a precizat Corina Martin, referitor la programul „Inscrieri timpurii”.

Programul sus amintit se bucura se sustinerea ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, care a precizat ca va sprijini nu doar sectorul public, ci si sectorul privat in conceperea si dezvoltarea unor programe de acest gen.

Leave a Comment