Soluţiile financiare modern pe care se pot baza antreprenorii în 2020

 

Pandemia a influentat negativ nenumarate business-uri din toate domeniile, astfel ca multe dintre acestea s-au vazut a fi nevoite sa se reinventeze sau sa gaseasca fel si fel de solutii pentru a putea supravietui. Pe langa solutiile financiare traditionale exista si unele considerate mai moderne, adaptate la nevoile actuale ale oamenilor de afaceri, iar scontarea este una dintre acestea.

Ce trebuie sa stii despre scontare

Aceasta este o solutie finaciara foarte avantajoasa care iti ofera posibilitatea de incasare pe loc a biletelor la ordin si CEC-urilor care provin de la clienti si care au termenul de plata in viitor. Totul este foarte simplu pentru ca acestea se gireaza catre Omnicredit ce ti le va plati pe loc si asteapta incasarea lor la data scadenta. Solutia este una foarte simpla si rapida ce se pliaza tuturor firmelor, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. Cel mai important lucru este scontarea este chiar foarte simpla si este accesibila din doar cateva click-uri. De departe, aceasta se dovedeste a fi cea mai rapida modalitate de finantare.

Unde?

La Omnicredit. Aceasta reprezinta prima platforma fintech de microfinantare din tara noastra care se remarca prin faptul ca isi deruleaza activitatea exclusiv online. De-a lungul existentei sale, Omnicredit a ajutat nenumarate business-uri sa se dezvolte prin solutiile financiare propuse. Bineinteles, online regasim mai multe avantaje importante, incepand de la faptul ca pentru a face un cont pe platforma sunt de ajuns numai 30 de secunde, iar mai apoi se deschid usile catre nenumarate solutii financiare avantajoase. Se alege modalitatea preferata, in acest caz scontarea, se incarca documentele solicitate si se trimite cererea care este analizata in urmatoarea ora. Dupa aprobare suma dorita este virata direct catre propriul cont, atat de simplu este.

Pentru toate businsess-urile

Scontarea este un produs financiar care se dovedeste a fi ideal pentru business-uri din toate domeniile pentru ca nu impune limite stricte. Cu alte cuvinte, daca detii un magazin online sau fizic, o florarie, o platforma care ofera diferite servicii, o sala de fitness si nu numai, vei gasi intotdeauna solutiile financiare care sa se potriveasca nevoilor tale. Scontarea este oricum o solutie foarte versatile si avantajoasa de pe urma carora pot sa profite toate business-urile.

Sprijin din partea unor oameni cu experienta

Totodata aici ne asteapta si o echipa foarte experimentata care lucreaza de peste un deceniu in lumea financiara. Astfel, pentru acestia nu exista probleme care sa fie mult prea complicate pentru a nu-si gasi solutia aici. Totodata, antreprenorii au sansa de lucra direct cu specialisti si pot dobandi nenumarate cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi deruleaza activitatea.

Evitarea birocratiei

Sa nu uitam nici de faptul ca la Omnicredit se evita birocratia pe deplin in conditiile in care totul se deruleaza online. Asadar, nimeni nu va avea parte de batai de cap cu proceduri complicate inutil, cand totul este mai comd, mai rapid si mai eficient, iar pentru a accesa serviciul de scontare procedurile sunt foarte simple.

Cu in pas in fata pandemiei

Nenumarate business-uri au fost afectate in 2020 de masurile luate pentru combaterea coronavirului, iar multe dintre acestea chiar nu si-au mai revenit. Unele s-au vazut a fi nevoite sa se reinventeze, iar prin sprijinul financiar oferit de Omnicredit afacerile s-au pastrat pe linia de plutire. Scontarea, alaturi de factoring si microcreditele reprezinta trei dintre solutiile propuse de Omnicredit care sunt dedicate tuturor business-urile. Foarte important, acestea pot fi alese separat, dar si folosite impreuna, astfel incat sa creasca eficienta si sa se evite toate posibile probleme de natura financiara.

 

Leave a Comment