Serviciile Hemovest, la cele mai inalte standarde de calitate

In ciuda articolelor aparute in presa locala, care afirmau ca Centrul de Hemodializa Hemovest din Zalau functioneaza ilegal, vrem sa sublinem inca o data ca serviciile pe care le oferim persoanelor hemodializate sunt perfect legale si la cele mai inalte standarde de calitate. In acest sens, stau marturie chiar declaratiile pe care le fac acei salajeni care au parte la noi de asistenta medicala moderna, calificata si sub supravegherea permanenta a medicilor specialisti.

Ioan Doger, 57 de ani, din Zalau. Sunt doar discutii in presa, care de fapt nu e o presa reala, ci de scandal. Dorim sa inceteze aceste speculatii si daca vor sa relateze realitatea, sa vina sa discute cu noi. Si asta pentru ca, fata de centrul de la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, conditiile sunt incomparabil mai bune: aparatura noua, performanta, medicii si mediul in care suntem tratati este mai mult decat multumitor. In plus, transportul e gratuit, prompt si in conditii normale. Timp de 6 ani am urmat sedintele de dializa la spital, unde conditiile lasa de dorit. De la inceputul lunii iulie, anul acesta, vin aici, la Centrul de Hemodializa Hemovest Zalau unde sunt tratat tot gratuit, unde ma declar foarte multumit de serviciile medicale de care beneficiez.

Petru Chichisan, 49 de ani, din Zalau. De 12 ani sunt nevoit sa fac sedinte de dializa. Timp de 9 ani m-am deplasat la Cluj-Napoca pentru aceste sedinte, dupa care am fost la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau. De cand s-a deschis Centrul de Hemodializa Hemovest vin aici. Aici unde avem mai multe sanse, aparatura noua. Unde avem medici specialisti. La spital era doar un medic, asa ca stateam pe saloane ore intregi in asteptarea lui. Asteptam ore intregi sa vina ambulanta dupa noi. Trebuia sa ne ducem lenjerie curata de acasa. Aici, la Hemovest, avem parte de personal complet si medici specialisti, care permanent se ocupa de noi. Nu vrem inapoi la conditiile de la spital. Nu mai mergem acolo. De ce nu vin cei care sustin doar speculatii negative despre Centrul Hemovest, sa vada in ce conditii, foarte bune de altfel, suntem tratati.

Aurelia Turau, 60 de ani, din Napradea. De doi ani si jumatate fac dializa la centrul de hemodializa din cadrul spitalului judetean. Tot timpul ni se spunea ca nu sunt bani pentru noi, ca statul nu aloca bani suficienti pentru centru. De o luna de cand vin la Hemovest, sunt tratata foarte bine, de medici si asistente, tot timpul se ocupa de toti cei care venim aici, astfel ca ma declar multumita din toate punctele de vedere.

Remus Bordas, 36 de ani, din Zalau. Dorim doar sa ne lase lumea in pace. Articolele aparute in unele ziare nu fac decat sa ne pericliteze sanatatea, ne tot sperie ca inchid centrul privat, unde suntem tratati asa cum trebuie. La centrul Hemovest avem tot timpul loc pentru sedintele de dializa, fata de spital, unde puteam merge doar dimineata si dupa-masa. Am avut o problema de sanatate pe care la spital, in trei luni de zile, n-au reusit sa o trateze, pe cand aici, la Hemovest, intr-o saptamana s-a rezolvat. Nici nu se compara cele doua centre, din toate punctele de vedere.

Vladimir Sarghe, 56 de ani, din Jibou. De 15 ani fac dializa. Am fost la Cluj, la Oradea, Timisoara, chiar si la Bucuresti pentru sedinte de dializa, timp de trei ani. Apoi am ajuns la centrul din Zalau, din cadrul spitalului judetean. Diferenta intre acel centru si centrul privat HemoVest este de la cer la pamant. La acest nou centru suntem tratati cu aparatura noua, ce realizeaza in jur de 90 la suta din dializa. Avem patru specialisti nefrologi, dintre care doi sunt tot timpul prezenti. Curatenia este impecabila, transportul ireprosabil. Centrul vechi, cel al spitalului, e la parter, la un bloc de locuinte: mizerie, lipsa de personal, aparatura veche de 12 ani neschimbata. Pot spune doar ca cei care sunt bolnavi si vor sa traiasca, sa vina aici, la Centrul de Hemodializa Hemovest.

Mircea Tandrau, medic primar nefrolog si actionar la Centrul de Hemodializa Hemovest, subliniaza trei aspecte importante in cadrul centrului, toate in beneficiul pacientului: In primul rand, fiecare pacient are parte de spatiu la standarde prevazute la ora actuala: util, functional si curat. In al doilea rand, pacientul beneficiaza de servicii medicale la standarde ridicate: aparatura noua ce le ofera o siguranta sporita. Si in al treilea rand, au parte de asistenta permanenta a unui personal medical calificat, respectiv de patru medici de specialitate. De retinut este faptul ca sanatatea pacientului primeaza. Centrul de Hemodializa Hemovest pune la dispozitia tuturor pacientilor servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate.

Leave a Comment