Se suplimentează sumele pentru reabilitarea termică a blocurilor din Zalău

Florin Negoiţă

Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe continuă în Zalău în ritm susţinut, lucru care nu poate decât să ne bucure.
Consiliul Local (CL) al Municipiului Zalău va analiza, în şedinţa ordinară planificată a se desfăşura miercuri, Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local al municipiului Zalău care cuprinde între altele, propunerea majorării bugetului local cu suma de 1.458,48 mii lei. O parte din această sumă urmează să fie alocată unor proiecte de reabilitare termică.

Trei unităţi de învăţământ vor primi bani de la buget

În acelaşi cadru, CL Zalău va supune dezbaterii alocarea unor sume către trei unităţi de învăţământ din Zalău, respectiv Şcoala Gimnazială “Iuliu Maniu” – 4,42 mii lei, Şcoala Gimnazială Porolissum – 10 mii de lei, precum şi suma de 4 mii de lei solicitată de Grădiniţa “Ion Creangă”. De asemenea, va fi adusă în discuţie solicitarea Centrului de Excelenţă Sălaj privind acordarea sumei de 22 mii de lei în vederea acoperirii cheltuielilor cu salarizarea personalului pe luna în curs.

3 Thoughts to “Se suplimentează sumele pentru reabilitarea termică a blocurilor din Zalău”

 1. Cetatean

  Mai Negoita, vezi ca scolile nu primesc bani de la buget. DAU bani la buget. Au incasat , din diferite activitati, iar acum dau jumatate la bugetul primariei. Mai citeste un piculet ce scrie prin referatele alea, ale primariei. Ar fi posibil sa intelegi.

 2. Anonim

  cetatene, esti pe langa. Ce te bagi, daca nu te pricepi?

 3. Camelia

  Cele mai noi locuri de munca!
  Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email: concam68@gmail.com

Leave a Comment