Sălăjenii se pot angaja în străinătate

Persoanele aflate în căutarea unei slujbe au în această săptămână o serie de oferte de muncă de la angajatorii străini. Locurile de muncă sunt disponibile prin departamentul Eures din cadrul Agenţei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj şi se adresează mai multor categorii de persoane.

În această perioadă, un angajator din Malta, Mr. Clean, pune la dispoziţia sălăjenilor interesaţi zece locuri de muncă pentru îngrijitori clădiri camere. Programul de lucru pentru posturile precizate include 40 de ore de muncă pe săptâmână, iar remuneraţia este de 162 de euro săptămânal. Valabilitatea ofertei expiră în data de 31 octombrie 2013, iar persoanele interesate pot să-şi trimită CV-ul Europass, redactat în limba engleză, însoţit de o scrisoare de intenţie, la adresa eures.etc@gov.mt, vacancy.etc@gov.mt.
O altă ofertă de muncă, pentru sălăjenii interesaţi, vine din partea unui angajator Norvegian – „Tandoori Tapas Og Restaurant” care angajează – bucătar pentru preparate din bucătăria indiană. Pentru a ocupa un astfel post, cei interesaţi trebuie să aibă diplomă de bucătar şi experienţă în domeniu de minim cinci ani. Salariul anual pentru un post de bucătar în Norvegia este de 43.000 de euro brut. De precizat este faptul că persoanele interesate trebuie să ştie pot trimite CV-ul Europass, redactat în limba engleză şi scrisoarea de intenţie, la adresa de e-mail rajshaw@hotmail.com, până la data de 30 septembrie 2013.

Alte articole

Leave a Comment