Prezenţă redusă la Memorialul „Mike Ştefan”

Din cauza lipsei fondurilor, ediţia a XIV-a a Memorialului „Mike Ştefan” s-a desfăşurat doar în sala de antrenamente din incinta Stadionului Municipal din Zalău, iar prezenţa la competiţia a fost mai redusă ca în alţi ani.

Aproximativ 20 de tenismeni din Carei, Cluj, Cehu Silvaniei şi Zalău au fost prezenţi la competiţia de tenis de masă desfăşurată la finalul săptămânii trecute. Dintre sportivii sălăjeni, cele mai bune rezultate le-au obţinut tenismeii de la Clubul Sportiv Municipal Zalău, pregătiţi de Victor Puie.
Adrian Pop s-a clasat pe primul loc la categoria 6 – 7 ani, masculin, urmat de Ionuţ Podar.
La categoria 8 – 10 ani feminin s-a impus Ioana Barbor, iar pe poziţia secundă s-a clasat Carla Câmpan. Locul trei i-a revenit tenismenei Mara Onicaş.
La masculin, rezultatele nu au fost atât de bune, Gabriel Mărcuş clasându-se pe locul şapte, iar Daniel Gherghel pe locul opt.
Ioana Barbor va participa la finalul săptămânii la cuncursul „Top 12”, rezervat copiilor cu vârste cuprinse între opt şi zece ani.
Un alt tenismen de la CSM Zalău, Cristian Mureşan, a efectuat la finele lunii trecute un stagiu de pregătire de nouă zile, la Constanţa, cu lotul naţional de persepctivă, care cuprinde copii cu vârsta de până la maxim 13 ani. Potrivit antrenorului Victor Puie, Mureşan a avut o evoluţie bună în cantonamentul de la malu mării şi are şanse mari să participe şi la acţiunile viitoare.

Leave a Comment