Sălăjenii cu studii medii, cei mai căutaţi de angajatori

Persoanele cu studii medii, cu sau fără calificare în anumite domenii de activitate, au cele mai mari şanse de a se angaja. Oferta de muncă a patronilor din judeţ, care caută mână de lucru, este disponibilă la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

Angajatorii din judeţul Sălaj oferă în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie un număr de 108 locuri de muncă vacante. Oferta se adresează în special persoanelor cu studii medii în domenii de activitate precum: industria confecţiiilor, comerţ, servicii şi transport.
Sălăjenii aflaţi în căutarea unei slujbe trebuie să ştie că, angajatorii autohtoni caută: confecţioneri asamblori articole din piele şi înlocuitori, cusători piese din piele şi înlocuitori, muncitori necalificaţi, vânzători, agenţi vânzări, electricieni auto, şoferi autocamion-maşină mare tonaj, tâmplari mecanici la şlefuit, tâmplar mecanici la croit şi la dimensionat, lăcuitori lemn, distribuitori catering, mecanici auto şi tinichigii auto. Potrivit ofertei, pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile două locuri de muncă pentru operator control şi operator calitate flux. Toate locurile de muncă precizate sunt valabile în municipiul Zalău, dar şi în localităţile Şimleu Silvaniei, Hereclean, Cehu Silvaniei, Bobota şi Nuşfalău. Pentru mai multe detalii persoanele interesate se pot adresa la sediul AJOFM din municipiul Zalău.

Alte articole

Leave a Comment