Recursul în cazul schimbării viceprimarului Daniela Coţa se judecă la toamnă

Recursul formulat de Instituţia Prefectului Sălaj la Curtea de Apel Cluj cu privire la schimbarea viceprimarului zălăuan Daniela Coţa va fi judecat în 14 septembrie 2015. Aşa se arată într-o informare postată pe site-ul Curţii de Apel Cluj, ceea ce înseamnă că, Daniela Coţa îşi va păstra funcţia de viceprimar al municipiului Zalău cel puţin până în data precizată.
Reamintim că în cursul anului trecut, mai exact în luna august, între Instituţia Prefectului Sălaj şi Consiliul Local (CL) a apărut o dispută ca urmare a faptului că, în cadrul unei şedinţe de CL, din data de 6 august 2014, consilierii au votat două proiecte de hotărâre cu privire la „schimbarea din funcţia de viceprimar al Municipiului Zalău a doamnei Coţa Daniela” şi cu privire la „alegerea unui viceprimar al Municipiului Zalău”. La data precizată consilierii au decis prin vot secret şi alegerea unui nou viceprimar în persoana lui Claudiu Bîrsan, care nu a reuşit să ocupe fotoliul de viceprimar, numirea acestuia fiind tergiversată, timp în care Instituţia Prefectului Sălaj, respectiv prefectul Ionel Ciunt, a atacat în contencios administrativ decizia CL Zalău la Tribunalul Sălaj. De atunci, instanţa a dispus o serie de amânări, iar în cursul lunii februarie 2015 a dat soluţia şi respins „cererea formulată de reclamat”, respectiv de prefectul judeţului.
Decizia Tribunalului Sălaj a fost contestată de Prefectura Sălaj printr-un recurs înregistrat la Curtea de Apel Cluj, în cursul lunii aprilie, care urmează să fie judecat în 14 septembrie 2015.

3 Thoughts to “Recursul în cazul schimbării viceprimarului Daniela Coţa se judecă la toamnă”

 1. […] Recursul formulat de Instituţia Prefectului Sălaj la Curtea de Apel Cluj cu privire la schimbarea viceprimarului zălăuan Daniela Coţa va fi judecat în 14 septembrie 2015. Aşa se arată într-o informare postată pe site-ul Curţii de Apel Cluj, ceea ce înseamnă că, Daniela Coţa îşi va păstra funcţia de viceprimar al municipiului Zalău cel puţin până în data precizată. Reamintim că în cursul anului trecut, mai exact în luna august, între Instituţia Prefectului Sălaj şi Consiliul Local (CL) a apărut o dispută ca urmare a faptului că, în cadrul unei şedinţe de CL, din data de 6 august 2014, consilierii au Sursă știre […]

 2. […] Recursul formulat de Instituţia Prefectului Sălaj la Curtea de Apel Cluj cu privire la schimbarea viceprimarului zălăuan Daniela Coţa va fi judecat în 14 septembrie 2015. Aşa se arată într-o informare postată pe site-ul Curţii de Apel Cluj, ceea ce înseamnă că, Daniela Coţa îşi va păstra funcţia de viceprimar al municipiului Zalău cel puţin până în data precizată. Reamintim că în cursul anului trecut, mai exact în luna august, între Instituţia Prefectului Sălaj şi Consiliul Local (CL) a apărut o dispută ca urmare a faptului că, în cadrul unei şedinţe de CL, din data de 6 august 2014, consilierii au …mai multe stiri […]

 3. Adrian

  Sper ca la deschiderea anului scolar sa nu-I mai vedem fata
  Doamna, nu intelegi ca nu te mai vrea nimeni, nici chiar o parte din oamenii din partidul tau.
  Lasa-ne…lasa-ne ca ne-ai distrus afacerile.
  ALO CONSILIUL CONCURENTEI NU ESTE CUMVA POZITIE DE MONOPOL !

Leave a Comment