Rămânem fără apă două zile! Defecțiune majoră la aducțiunea Vârșolț

Din cauza unei defecțiuni majore pe aducțiunea Vârșolț – Zalău, în zona localității Recea Mica, lucrare pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare, Compania de Apa Someș S.A. Sucursala Zalău va întrerupe alimentarea cu apă luni și marți, după cum urmează:

Zona rezervor Dumbrava

Luni, 13.07.2020, ora 18, până marți, 14.07.2020, ora 14, consumatorii din zonele Dumbrava I, Dumbrava II, Simion Bărnuțiu, Lt. Pretorian, Ioan Nechita, Generaș Dragalina, Victor Deleu Zona Industrială, 22 Decembrie 1989 (Crasnei) cu străzile adiacente, Kossuth Lajos, Corneliu Coposu până la intersecția cu Kossuth Lajos, Teofil Moldoveanu cu străzile adiacente, Tudor Vladimirescu, Fabricii, zona Grădina Poporului. Blocurile situate pe str. Torentului alimentate de pe hidrofor vor rămâne fara apă începând cu data de 13.07.2020, ora 11, pana la data de 14.07.2020, ora 14.

Zona rezervor Bradet:

Luni, 13.07.2020, ora 13, până marți, 14.07.2020, ora 11, consumatorii de pe str. Cetinei și Gheorghe Doja, alimentati pe hidrofor de la rezervor Bradet.

Luni, 13.07.2020, de la ora 21, pana in data de 14.07.2020, ora 14, consumatorii de pe strazile: Cetinei, Aleea Dealului, Aleea Soarelui, Pinului, Pâraului, Cascadei, Tipografiei str. Gheorghe Doja, de la intersectia cu str. Corneliu Coposu în sus vor avea presiune scazută.

 Zona rezervor Ortelec:

Ziua de luni 13.07.2020, ora 13, până marți, 14.07.2020, ora 14, consumatorii de pe str. Porolissum și cartier Ortelec, alimentați pe stația de hidrofor.

Ziua de luni 13.07.2020, ora 13, până marți, 14.07.2020, ora 14, consumatorii de pe străzile: Porolissum (de la nr. 30 în sus), Sărmaș (de la Veronica de Sălaj în sus), Veronica de Sălaj, Str. Romana, Gh. Pop de Băsești, Petre Dulfu, Ghioceilor, Brândușelor, Crângului, Mălinului.

Str. Andrei Mureșan (de la nr. 25 în sus ), Liliacului, Narciselor, Traian (de la Liliacului în sus) Rozelor, Margaretelor, Turturelelor, George Coșbuc (de la intersecția cu str. Mango în sus),

Str. Gh.Tuser, Dunării, Meteo (de la str. Meteo în sus), Torentului și Dumbrava vor beneficia de apa la presiune scăzută .

Zona rurala alimentata din aductiunea Vârșolt –Zalău

 Localitățile : Hereclean, Badon, Bocșa, Bocsita, Guruslau, Câmpia Sălajului, Panic, Crișeni, Mirsid, Gârcei, Cristur, Recea Mica, Recea Mare, Vârșolt, nu vor avea apă până în data de 14.07.2020 ora 7.

 

8 Thoughts to “Rămânem fără apă două zile! Defecțiune majoră la aducțiunea Vârșolț”

 1. Anonim

  Compania de apă e bună de despăgubiri, apa e acum de 10 ori mai scumpă ca în vechiul regim. Dacă se percep tarife așa de mari atunci, să fim despăgubiți !

  1. Un cetatean

   Tarifele pentru apa sunt intradevar cele mai mari din tara si nu numai ,dar in special canalizarea apei menajere invocandu-se ipotetice investitii trecute .In plus lipsa apei potabile va complica si mai mult masurile de igiena imperios necesare in aceasta perioada epidemica .

 2. johhny

  Se intimpla, nu ai ce sa faci. Dar nici vorba de criticat, nici vorba. Cei mai putin tineri isi amintesc ca in 1990 era apa rece 1.5 ore dimineata si 1.5 ore seara, De apa calda nu era cazul sa vorbim. Deci domnilor, reparati si refaceti alimentarea !!

  1. Cetateanul de rand

   Defectiunile sunt tolerabile dar o doza de preventie ar fi necesara ,ori asta se face prin investitii de intretinere ,si revenim la tarifele pe metru cub care sunt foarte ridicate .Invocand vremurile apuse atunci apa era dirijata si spre zona industriala care acum desi admirabila sublima putem zice .cam lipseste aproape cu desavarsire…

 3. Anonim

  In ani de pandemie, orpirea furnizarii apei (necesara la stoparea raspandirii virusului), echivaleaza cu cea mai grava infractiune. Consecintele pot fi imenese, izbucnirea unor focare locale. E o defectiune, independenta de vointa nimanui? Ei bine, furnizorii de apa, raman vinovati. Prevenire, securitate, strategii anticipative pentru inlaturarea acestor situatii, asigurarea unor rezerve printr-o retea secundara (de avarie) pt continuarea furnizarii apei in situatii cu totul si cu toul speciale, asa cum ne aflam acum, ce a facut Compania in legatura cu aceaste? Ca societate, suntem pierduti in lupta asta.

  1. Alh

   Nu numai tarifele la apa rece și canalizare au explodat în Zalău sub conducerea pesedistului Ciunt, ci și taxa de salubritate, care s-a triplat cu brantner, firma de casa a pesedeului sălăjan
   Foarte multe lucrări stradale începute și nimic finalizat,proiecte inițiate de fosta conducerea penelista a Zalaului.
   A, da, s-a finalizat Fântână Vieții, țâșnitoarea de la Scala.
   Mărețe împliniri , d-le Ciunt, primar al hoților din psede

 4. Anonim

  Publiserv faliment = opera PSD = niema apa de la Gilau.

 5. Mkl

  Articolele critice la adresa primarului pesedisti Ciunt aveți interdicție de a le publica ??

Leave a Comment