Zvonoteca

# Au ajuns la Zălau alte câteva autobuze electrice dintre cele 20 promise. Le-a văzut și zvonărașul, în plin trafic, pe străzile orașului. Și ce s-a mai minunat că deh, când vii din vârf de munte și vezi un astfel de bus, n-ai cum să nu te minunezi. De mândre, îs mândre, dar și roșii ca focul, să poarte norocul. Și cum zvonărașul e așa, mai de pe la țară, locul frumos în care înforesc toți pomii și de unde vin și domnii, se întreabă unde se încarcă busurile cu energie, corent adică, să poată circula prin oraș. Că stațiile alea de încărcare, promise amu’s doi ani, nu prea se văd.

# Au apărut trecerile de pietoni tridimensionale, în Zalău. Ideea cu care Magazin Sălăjean a venit, pentru prima dată, în urmă cu trei ani, a prins viață în aceste zile, prin proiectul de bugetare participativă, mai precis ideile venite din partea zălăuanilor, transformate în proiecte care au intrat, în urmă cu un an, în competiție. Ideea e bună și, cu siguranță, va salva multe vieți; totul e să nu ne limităm la doar 2 – 3 “zebre” pe tot cuprinsul Zalăului.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Transilvan

    Amu zvonarasu’ se asteapta ca busurile sa se incarce cu buleftrica in statie? Probabil ca le vor baga in priza la baza auto.

  2. Au apărut trecerile de pietoni tridimensionale

    dar radarele fixe pe cand o sa fie folosite? cate accidente mortale mai trebuie in oras pana ce politia cu topti cei NUMITI in functii de conducere o sa aiba CURAJUl sa dea drumul la radarele fixe ?

Leave a Comment