Raed Arafat a semnat: încă 14 zile de carantină pentru Zalău, Jibou și Cehu Silvaniei. Vezi detaliile aici.

Orașele Zalău, Jibou și Cehu Silvaniei rămân în carantină începând de mâine, pentru încă 14 zile, conform Ordinului semnat în această seară de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Noutățile actului normativ sunt: frizeriile și saloanele de cosmetică, cele de manichiură etc. vor putea funcționa, în regim de 1 la 1 (un client, un angajat), dar cu programare prealabilă; activitatea cultelor religioase, inclusiv a slujbelor și rugăciunilor colective, se desfășoară în interiorul și/sau lăcașurilor de cult doar pentru persoanele cu domiciliul în zona carantinată; se permite oficierea evenimentelor de stare civilă cu prezența a maximum 10 persoane în interiorul clădirii, iar în exterior cu participarea a maximum 20 de persoane; slujbele religioase pentru botezuri, cununii, înmormântări (oficierea acestora, nu petrecerile la restaurant, nota red.) vor fi permise cu participarea a 16 persoane. Celelalte restricții rămân în vigoare.

M. S.

3 Thoughts to “Raed Arafat a semnat: încă 14 zile de carantină pentru Zalău, Jibou și Cehu Silvaniei. Vezi detaliile aici.”

 1. Anonim

  Eforturile noastre sunt zădărnicite de niște guvernanți impotenți, CLUJUL are un grad mai mare de infecție și nu este carantinat !

 2. Silviu

  La Cluj este alta situatie, pesedistule ticalos! Daca era Dragnea, Dancila, Nicolicea, Iordache era totul OK?

  1. U. N. Owen

   Urasc politicienii in egala masura, si in ce ma priveste, in politica se implica doar cei ce sunt ratati in orice alt domeniu al muncii, care nu pot ajunge la venituri decente numai prin apartenta politica (adica sunt pusi in functie de „partid” aka Pisswasser), dar Partidul National Lepros, cu Lucovid „Sica” Mandolina si Herr W.K. Johannis la putere, se straduieste sa ocupe locul fruntas in topul celor mai retardate tentative de guvernare din istoria Romaniei. Nu am crezut ca poate fi cineva mai Delilah ca Ciorba chioara, pana am vazut-o pe Veorica. Nu am crezut ca poate fi cineva mai incompetent ca Veorica, pana la Orbán Laji. Ultimul premier care a incercat sa faca ceva folositor Romaniei a fost impuscat in 1946 ca un caine de porcii comunisti a caror urmasi continua sa uzurpe conducerea Romaniei.

Leave a Comment