Primarul din Cehu Silvaniei, nemultumit de SAMTID

Primarul din Cehu Silvaniei, nemultumit de SAMTIDRitmul in care se deruleaza lucrarile de introducere a conductelor de apa prin programul SAMTID in Cehu Silvaniei nemultumeste autoritatile locale, acestea fiind de parere ca, daca nu se va lucra mai repede, termenul de finalizare, stabilit pentru luna iunie, nu va fi respectat. Lucrarile prin programul SAMTID merg inca incet si daca vor continua tot asa, investitia nu va fi gata nici macar in toamna, daramite in iunie, luna pana la care a fost prelungit termenul, ne-a declarat primarul Vasile Cuceu. Acesta a spus ca au fost portiuni stradale de pana la 300 de metri unde, desi se stia ca sunt probleme, s-a pierdut mult timp pana a fost depistata cauza, lucru care a incetinit investitia. Referitor la contorizare, primarul a spus ca mai trebuie montate 120 de camine pe strada Libertatii.

De cealalta parte, directorul Asociatiei pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Somes-Tisa, Marcel Zaharia, a combatut reclamatiile primarului Cuceu, spunand ca orasul Cehu Silvaniei nu are motive sa se planga de modalitatea de realizare a lucrarilor, mai ales ca investitia prevazuta in contract a fost depasita cu 30%. Potrivit lui Marcel Zaharia, lucrarile ce se desfasoara acum in Cehu Silvaniei privesc finalizarea partii de contorizare, fiind montate 400 de contoare, cu 196 mai mult decat erau prevazute pentru imobilele cehanilor. Cele 120 de camine amintite de primar sunt, de fapt, 134, a precizat Marcel Zaharia, adaugand ca, tot in afara contractului, la statia de la Ulciug vor fi montate in perioada urmatoare doua pompe.

Luna viitoare, lucrarile de la Cehu Silvaniei vor fi receptionate, asa ca nu vad de ce locuitorii isi fac probleme, a conchis directorul Asociatiei pentru Dezvoltarea Infrastructurii din Bazinul Hidrografic Somes-Tisa.

Leave a Comment