Peste 18.000 de zălăuani şi-au plătit deja impozitele

 

 

Zălăuanii au trecut deja în număr mare pragul Serviciului Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, nu doar pentru a scăpa de grijă până anul viitor, ci şi pentru a beneficia şi de bonificaţia de cinci la sută pentru plata integrală a impozitelor şi taxelor locale, până în 31 martie, conform Codului Fiscal.

Numărul de plătitori, până în acest moment, este de 18.000 persoane fizice şi 1.104 persoane juridice. Potrivit purtătorului de cuvând al Primăriei Zalău, Manuela Ghiruţan, deoarece în acest an primul termen scadent este sâmbătă, bonificaţia pentru plata integrală se acordă inclusiv în 1 aprilie.

La ghişeele Serviciului Impozite şi Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, cei care achită obligaţiile către bugetul local sunt persoanele fizice şi juridice din Zalău. Reamintim că, la începutul acestui an, consilierii municipali au aprobat indexarea taxelor locale cu rata inflaţiei din perioada 2010-2012, lucru ce s-a concretizat în majorarea impozitelor pe imobile cu 16 procente.

 

Alte articole

Leave a Comment