Pergole retractabile – o soluție optimă pentru controlul căldurii și al luminii!

Profită la maximum de gradina și spatiul tau exterior cu o pergola retractabila! În zilele caniculare, doar închizi acoperișul pentru o umbrire minunată și răcoritoare. În zilele reci, deschizi acoperișul pentru lumina strălucitoare a soarelui.

Alege sistemul de pergole retractabile pentru ca fiecare strop de lumina și căldură de pe terasa casei tale să nu fie pierdute! Grație acoperișului retractabil prin telecomandă al unei pergole retractabile terase, poți face din exteriorul locuinței un interior suplimentar adiacent spațiului din casa ta!

Pergole retractabile – ce sunt și cum le alegi?

Pergola retractabila este o structură arhitecturală funcțională și ușor de adaptat, indiferent de lungime, spațiu de lucru sau ansamblu, ce este realizată din grinzi de aluminiu care nu necesită autorizații suplimentare de construcție. Astfel de sisteme de acoperire de înaltă calitate, reprezintă o soluția perfectă pentru acoperirea spațiilor exterioare precum gradina sau terasa casei tale.

Pergolele retractabile extind și îmbunătățesc spațiul exterior de locuit, oferă protecție împotriva condițiilor meteo nefavorabile precum vânt, ploaie, zăpadă sau o arșiță dogoritoare așa cum este în ultima perioadă vara. Altfel spus, cu o structura retractabilă de pergolă, te poți bucura de aer proaspăt, independent de anotimp și de condițiile meteo.

Cel mai potrivit model de pergolă ar trebui ales pe baza arhitecturii, amenajării și nevoilor individuale ale casei tale, cât și în funcție de ansamblul zonei exterioare. Varietatea de culori, opțiuni de design și componente suplimentare fac din pergolele retractabile sistemul cel mai ușor de adaptat la dimensiunile și cerințele specifice ale curții sau terasei tale.

Afla și alte informații despre pergole retractabile pentru terase

Pergola retractabila este un ansamblu ideal pentru acoperirea unui restaurant, pentru hoteluri, cât și pentru alte spații comerciale. Această construcție retractabilă de acoperire oferă umbră și protecție pe tot parcursul anului.

Când vine vorba de personalizare, singura limită este imaginația ta. Sunt suficient de multe modalități a monta și amenaja un sistem de pergole retractabile cu telecomandă. Poți alege dintr-o varietate de modele de construcție, forme de acoperiș și tipuri de construcție, iar dacă alegi să iei legătura cu Tende.ro, vei descoperi chiar și opțiuni pentru panouri laterale, variante de iluminare cu LED-uri și moduri de control prin telecomanda.

Gama de pergole retractabile pentru terasă

În primul rând, trebuie notat faptul că pergolele retractabile vin cu două tipuri de acoperiș retractabil: fie este acoperiș retractabil cu lambriuri ori din țesătură. Dacă alegi o pergolă retractabilă cu acoperiș din material textil, poți deschide și închide materialul după cum este necesar. Ambele tipuri de acoperișuri pot fi operate cu ușurință de la distanță prin telecomandă sau cu ajutorul telefonului sau al tabletei.

Avantajul pergolelor retractabile cu acoperis glisant și rezistent cu lamele PVC

Sistemul de pergole retractabile cu acoperis PVC glisant are o mulțime de avantaje. Pe lângă o incidență maximă a luminii, pergola retractabila oferă și ventilație naturală. Înclinând jaluzelele sau deschizând puțin acoperișul din aluminiu, te asiguri că aerul cald rămâne la interior iarna și părăsește încăperea vara.

  • Te bucuri de lumină maximă în casă când acoperișul are posibilitate de deschidere
  • Poți alege acoperișul de pergola după bunul plac cu o mulțime de opțiuni suplimentare
  • Ai parte de acționare electrică simplă cu telecomanda sau direct de pe smartphone

Montaj pergole retractabile din aluminiu cu acoperiș din țesătură

Alegerea pergolei retractabile cu acoperișul din țesătură te ajută să te poți bucura de casa ta și de spațiul tău exterior în aer liber, fără să îți faci probleme de stropii de ploaie, vânt, zăpadă sau murdărie. În cele din urmă, îți poți personaliza complet terasa cu pergole retractabile după bunul plac. Există o mulțime de opțiuni suplimentare disponibile, cum ar fi iluminarea LED integrată, încălzirea terasei, și amplasarea unor prize pentru aplicații care necesită curent.

De ce ar trebui să optezi pentru o pergola retractabila din aluminiu?

Pergolele cu structură retractabilă din aluminiu sunt potrivite pentru a proteja o terasă sau o grădină de o varietate de condiții meteorologice nefavorabile în orice zonă climatică. Optând pentru sistemul de pergole retractabile rezistente la intemperii, vei obține o protecție versatilă împotriva vremii nefavorabile și extinzi considerabil sezonul de vară în curtea casei tale.

Pergole retractabile – Solutii utile pentru precipitații abundente, vant și soarele dogoritor

Terasele deschise au cel mai mult de suferit atunci când precipitațiile scapă de sub control. Grație unor modele de pergole retractabile automate, poți acoperi întregul spațiu al terasei tale. Acoperișul izolat deasupra capului și materialul impermeabil care atrage apa de ploaie către o grindă din față oferă o protecție excelentă împotriva precipitațiilor. În acest fel, spațiile sunt făcute să reziste la precipitații abundente, precum și la zapada.

Construcția robustă și etanșă împiedică pătrunderea vântului prin acoperiș, canale sau șine ale curții, asigurându-te că dacă închizi acoperișul nu vei simți niciun inconvenient prin pergola. Gama de pergole retractabile pentru terasele caselor au proprietăți speciale care mențin căldura și razele UV nocive departe de terasa ta, asigurând o temperatură ideală și relaxare mulțumită acoperișului etanș.

Ești în căutarea confortului suplimentar? Alege pergole retractabile pentru o terasă umbrită și confort sporit

Cine nu se bucură de puțin confort suplimentar? Tende.ro oferă mai multe tipuri de umbrire suplimentară pentru părțile laterale ale unei pergole retractabile, cum ar fi pergolele cu acoperire verticală, rulouri exterioare și transparente sau plase de țânțari. Pentru un plus de confort pentru o terasă cu pereți de sticla, ai putea opta pentru pergole retractabile din sticlă, cu structură verticală și glisantă, fără ramă sau cu panouri fixe de sticlă pentru terasă.

Iar dacă ești în căutarea unei experiențe complete, poți adăuga sisteme de iluminat LED personalizate și sisteme de automatizare cu senzori solari, de vânt sau de temperatură. Aceste sisteme îți vor permite să dispui de un control permanent și automat al ferestrelor, acoperișului și pereților montați pe pergolă în funcție de condițiile meteorologice. Atât acoperișul unei pergole retractabile, cât și ferestrele și iluminatul pot fi controlate de la distanță printr-o aplicație de pe smartphone sau calculator.

Te invităm să descoperi oferta de pergole retractabile și multiplele opțiuni de montare a acestora, accesând site-ul Tende.ro! Specialiștii Tende te vor prelua telefonic și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru ca terasa casei tale să arate exact așa cum ți-ai dorit dintotdeauna.